NFL regler om ansigtsmasker

NFL regler om ansigtsmasker

På grund af det store antal alvorlige hoved- og nakkeskader er NFL ansigtsmasker blevet strengere de seneste år. Ved at gennemføre stærke sanktioner opmuntrer ligaen til retfærdigt spil under spil. NFL håndhæver også standarder for korrekt udstyr, hvilket tvinger spillere til at bære hjelme og polstring, der er bevist at beskytte mod mange slags skader.

Face Mask Five-Yard Penalty

En let ansigtsmaske grib vil resultere i en fem-yards straf under spil. Hvis en defensiv spiller griber og holder fast i en offensiv spillers ansigtsmaske, vil bolden gå videre fem meter. Hvis omvendt sker, og den offensive spiller begår fejlen, vil bolden blive flyttet tilbage fem yards. Gribning af en moders ansigtsmaske kan ofte ske ved et uheld i løbet af et spil; disse tilfældige greb resulterer også i 5-yard straffe.

Face Mask 15-yard Straffe

En mere bevidst og farlig ansigtsmaske vil give en voldsom straf på 15 yards. Hvis der i løbet af processen med at gribe ansigtsmasken er der nogen vridning, drejning eller træk af modstanderens hjelm, vil denne straf blive anvendt. Hvis en forsvarsspiller begår denne fejl, resulterer det i en automatisk første ned for lovovertrædelsen. Hvis det offensive hold er i fejl, vil de miste 15 yards før begyndelsen af ​​det næste spil.

Offlawed Face Mask

Med hensyn til stilarter af ansigtsmasker har NFL ulovlig single-bar ansigtsmasker, den tidligere favorit af mange quarterbacks. Denne stil tillod det største område med klar vision, men forlod også spillerne mere sårbare. På grund af nye hjernerystelser og sikkerhedsstandarder besluttede NFL at forbyde disse masker.

Typer af ansigtsmasker

Riddell er den officielle hjelm maker for NFL, samt udbyderen af ​​ansigtsmasker. Spillere kan vælge at bruge en anden fabrikant, men de skal blackout navnet på virksomheden. Ved at arbejde udelukkende med Riddell, kan NFL lettere kontrollere, hvordan hjelme og ansigtsmasker testes for sikkerhed og beslutte, hvad der betragtes som et acceptabelt produkt.

Ansigtsmaskerne selv kommer med varierende antal lodrette og vandrette stænger. Afhængigt af deres positioner vælger spillerne hjelme med så mange eller færre barer som muligt. For eksempel som lineman ofte giver og tager alvorlige hits, har de en tendens til at bruge masker med et større antal barer for at styrke rammen og beskytte deres kæber og tænder. For at holde deres synlinjer uhindret, har quarterbacks tendens til at bruge ansigtsmaskerne med færre søjler mod toppen af ​​ansigtet. Enhver af de ansigtsmasker, der er produceret af Riddell, er omfattet af NFL-regulativer, så længe de ikke er enkeltforbundne.

Del:
Kommentarer