NFL regler og regler for hjelm til hjelm

NFL regler og regler for hjelm til hjelm

Hjelm til hjelm hits i NFL er et vigtigt punkt med bekymring med liga kommissærens kontor. Selv om fodbold er en voldsom sport af naturen, kan hjelm til hjelmfald forårsage ødelæggende skader for både udløseren og modtageren af ​​hitsne. De onde kollisioner indledt med hovedet kan føre til rygmarv og nakkeskader, hjernerystelse og måske endda død. Da spillerne fortsætter med at blive større og stærkere, bliver risikoen for kvæstelser stadig større og får NFL til at gennemføre strengere sanktioner og bøder.

Definition

En hjelm til hjelm hit er, når en spiller bruger sin hjelm til at slå en modspiller i hjelmen. På grund af den alvorlige karakter af de skader, der kan opstå som resultat af denne type slag, er hjelm til hjelm hits straffe i NFL, uanset om det er tilfældigt eller bevidst. Defensivt, hjelm til hjelm straffe er normalt flagget under processen med at gøre en tackle. Bøden kan dog også håndhæves på en offensiv spiller, der gør en blok eller en defensiv spiller, der gør en blok efter en omsætning.

sanktioner

I det mindste resulterer en hjelm i hjelm, der resulterer i en 15-yards straf. Med hensyn til sværhedsgrad er 15 meter den største kuglebevægelsesstraf udstedt af NFL. Men i 2007 opfordrede NFL dommere til at udstøde enhver spiller, der vurderede at have flagrantly forpligtet en hjelm til hjelm krænkelse. Der lægges særlig vægt på spillere i forsvarsløse stillinger, hvilket gør dem mest udsatte for alvorlig skade. Det er værd at bemærke, at kontakt mellem hjelme alene ikke kræver en straf. Ofte kæmper hjelme efter skulderpuder sammen. Disse kollisioner forventes og forbliver en del af spilets voldelige karakter. I stedet er de pålagte sanktioner beregnet til at forbyde kontakt indledt med hjelme.

Historie

I 1996 indledte NFL en regelændring, som forbød hits indledt af forsvareren med hjelmen eller målrettet mod en offensiv spiller. Bøden blev klassificeret som personligt fejlagtigt og resulterede i både en 15-yards straf og efterfølgende bøder fra NFL. I 2002 implementerede NFL et tillæg til hjelmen til hjelmregel, hvilket gør det ulovligt at ramme en kvartbags hjelm til hjelm efter en omsætning. I 2009 blev sanktioner for blokkere indført. Enhver kontakt med hjelmen eller halsen af ​​en modstander lavet under en blindblok, hvad enten det er ved hjelm, underarm eller skulder, ville resultere i en 15-yard personlig ugyldig straf.

Del:
Kommentarer