NFL-regler for sikkerhed

NFL-regler for sikkerhed

Safetier er sjældne i professionel fodbold, men hvad tager det for et hold at tjene en? Sikkerhedsreglerne er meget specifikke og kræver et par eksempler for at gøre dem klare.

Hvad er en sikkerhed?

En sikkerhed er, når et hold tillader bolden at blive blæst død på eller bag målbanen. Dette resulterer i tildeling af to point til modstanderne. Boldbesiddelse gives derefter til modstandersamfundet via et frispark fra holdet, der har forpligtet sikkerheden.

Eksempler pĂĄ en sikkerhed

Der er flere eksempler på, hvordan en sikkerhed kan ske, men nogle nemme at forstå eksempler er: - Et punkt er blokeret af forsvaret og går ud af sparkets holdes endezone. Fordi bolden var dunket og ikke blev genoprettet af forsvaret før det gik ud af endezonen, blev det stadig betragtet som lovbruddet. - En quarterback tager snap og ryggen op i sin endezone, hvor han er fyret af forsvaret. - En offensiv tackling begår en fejl i lovovertrædelsens endezone. Fordi straffen håndhæves fra det sted, hvor den opstod, udstedes en sikkerhed. - En spiller på modtagerholdet rammes af spidsen, og det ruller ind i sin egen endezone og uden for grænserne eller bliver genoprettet af et medlem af sit eget hold. Fordi den modtagende spiller rørte ved bolden - medmindre han blev skubbet ind af en spiller fra sparket holdet - bliver bolden til modtagerholdets besiddelse, og bolden vil dermed blive blæst død bag sin mållinje. - En quarterback tager snap og ryggen i sin egen endezone, hvor han lægger bolden baglæns eller kaster bolden overhånden til en spiller bag ham, og den er slået ned og ud af endezonen.

Eksempler pĂĄ hvad der ikke er en sikkerhed

Nogle opkald er tætte, men fordi NFL har et så rent sæt regelsæt, er der ikke plads til argument. Eksempler på spil, der ville være tætte, men som ikke ender med at være en sikkerhed omfatter: - En quarterback tager snap og ryggen i endezonen før og overleverer den til halvbacken. Halvbacken kommer ud af endezonen, så rammes af en defensiv spiller, der kører ham tilbage i endezonen og tackler ham. Fordi NFL-regler angiver, at bolden er spottet, hvor boldbægerens fremadgående momentum er stoppet, og ikke hvor tacklen tager ham, ville bolden være død uden for endezonen. - En defensiv spiller opfanger bolden på sin egen 1-yard linje med begge fødder i bånd, før han bliver ramt og skubbet ind i sin egen endezone. Fordi afspilleren opsnappede bolden i bånd på spilleområdet, blev hans fremadgående bevægelse stoppet på det tidspunkt. - En defensiv spiller griber en aflytning i hans endezone og begynder at løbe, kun for at blive bragt ned, før han er i stand til at krydse ud af endezonen. Dette er ikke en sikkerhed, fordi bolden ikke blev bragt på banen og en touchback tildeles det aflytende hold. - En quarterback tager snappen, så ryggen op i sin endezone. Han kaster bolden fremad, kun for at få det batret tilbage og ind i slutzonen af ​​en defensiv spiller. Dette er et ufuldstændigt pas.

Del:
Kommentarer