NFL Face Guarding Rules

NFL Face Guarding Rules

Af de mange mulige overtrædelser kan spillere i National Football League forpligte sig fra at skrubbe kickeren til at fejre alt for voldsomt efter at have scoret en touchdown, en de behøver ikke at bekymre sig om, er ansigtbevogtning, bevidst blokering af visionen om en passager. Der er intet forbud mod ansigtsvagt i NFL.

2007 AFC Championship - Ups

Nogle NFL-fans kan være under den misforståelse, at ansigtsvagt er en lovovertrædelse, især hvis de så AFC Championship-spillet i januar 2007, da New England Patriots cornerback Ellis Hobbs blev straffet for at passere indgreb mod Indianapolis Colt Reggie Wayne. Tv-selskabet Phil Simms annoncerede at det var til ansigt bevogtning og tilføjede, "let opkald." Straffen var afgørende, og "Til i dag er der fans i New England og Indianapolis, der vil sige, at Hobbs blev kaldt til ansigtbevogtning," bemærker forfatteren Sean Glennon.

High School er anderledes

Ansigtsvagt er heller ikke en straf i college fodbold enten, fordi NCAA, ligesom NFL, ikke har noget forbud imod øvelsen. Det samme gælder ikke i gymnasiet fodbold. Under National Federation of State High School Association reglerne, ansigt bevogtning tæller som pass indblanding. Reglen definerer overtrædelsen i regel 7-5-10: "Enhver spiller forhindrer en modstanderens vision uden at forsøge at fange, opfange eller bat bolden, selvom der ikke blev foretaget nogen kontakt."

Del:
Kommentarer