Nerve Damage Therapy

Nerve Damage Therapy

Selvom nerveskader kan være smertefuldt og svært at overvinde, er der ting, der kan gøres for at give dig bedre sundhed og lindre nogle af smerten, der lider af din tilstand. De øvelser, der udføres som led i nerveskadebehandling, skal fokusere på forskellige dele af kroppen.

Feet

De mennesker, der har nerveskader i ben eller fødder, er begrænset i den type terapi, de kan gøre. Det er vigtigt for dem, der har sådanne problemer at kunne udføre øvelser, der ikke lægger for meget stress på ben og fødder, da dette kan føre til sår. Svømning og cykling er et par øvelser, der kan gøres som led i nerveskadebehandling, der gør det muligt for kroppen at være aktiv og lette styrken af ​​nervesystemet. Disse øvelser er fordelagtige, fordi de ikke forårsager den slags repetitive pounding på ben og fødder, der kan vise sig at være skadeligt for en person, der har nerveskader.

Hjerte

Den slags terapi en person kan gøre, hvis han har nerveskader, der påvirker hans hjerte, er også begrænset. Dette betyder imidlertid ikke, at der ikke findes nogle former for terapi, der kan gøres. Det skal huskes, at motion udført som en del af terapi, der er for anstrengende, kan øge sandsynligheden for et hjerteanfald og kunne forårsage dråber og pigge i blodtrykket. Selvom en læge, der er mere opmærksom på individuelle situationer, kan gøre det bedre at bestemme den nøjagtige terapi for en person, der har nerveskader, der påvirker sit hjerte, er der generelt gode øvelser, der ikke indebærer stressende aktivitet. For eksempel er øvelser, såsom lystvandring, aerobic i poolen og golf, alle typer aktiviteter, der kan gøres som dele af terapi.

Kropstemperatur

En person, der er involveret i terapi for nerveskader, bør gøre aktiviteter, der gør det muligt for ham at regulere sin kropstemperatur. Hvis du har autonome nerveskader, er din krop ikke i stand til at regulere din temperatur korrekt. For at bekæmpe dette skal en person, der er involveret i øvelser til nerveskadebehandling, gøre ting for at hjælpe med at styre kroppens varme. For eksempel er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre, motion på tider af dagen, der ikke er for varme eller for koldt. En forår aften ville være den optimale temperatur, som du skal udøve. Husk at drikke rigeligt med vand for at blive hydreret.

Del:
Kommentarer