Negative virkninger af kosmetisk kirurgi

Negative virkninger af kosmetisk kirurgi

Kosmetisk kirurgi blev designet til at gøre menneskekroppen bedre. Tusindvis af mennesker har gjort disse operationer hvert år for at ændre deres ansigt og krop. Hvad mange af disse mennesker ikke ved, er at der er negative virkninger på operationen, lige fra følelsesmæssige problemer til omkostninger og de risici, de tager, når de ligger på bordet.

Bivirkninger

Selv om tusindvis af mennesker gennemgår kosmetisk og plastisk kirurgi hvert år, er der nogle bivirkninger til procedurerne. Dette varierer afhængigt af den nøjagtige drift. Nogle patienter har haft hovedpine, kvalme og langvarig smerte. En anden almindelig bivirkning rapporteret er betændelse omkring det område af kroppen, hvor proceduren blev udført. Disse bivirkninger forsvinder generelt over tid, men kan være dårlige i starten. Personer kan også opleve mærker i områder af deres krop.

Koste

Når folk beslutter sig for at gennemgå kosmetisk kirurgi, konsulterer de ofte en professionel, der giver dem et skøn over omkostningerne. Dette skøn er ikke en bindende kontrakt, men et gæt om, hvor meget proceduren vil koste. De faktiske omkostninger kan stige dramatisk over dette skøn, hvilket fører til, at patienterne lider under pres for at betale hele beløbet, selvom de ikke har råd til det. Når omkostningerne spredes over en betalingsplan, kan det medføre mere stress.

Følelsesmæssige virkninger

De følelsesmæssige virkninger på patienters trivsel er en af ​​de negative virkninger af kosmetisk kirurgi. Mens de går under kniven for at løse et problem, som de ser på ydersiden, tjener dette til tider kun som et bandage på det større problem. Efter operationen fortsætter de med at lide af kropsforvrængning. Et lille antal patienter fortsætter med at gå tilbage til kirurgen for at løse andre problemer, de ser i stedet for at forsøge at finde en reel løsning på problemet.

Risici

Risici er en negativ bivirkning af kosmetisk kirurgi, fordi de er dramatiske og varierende. Når en person træder under kniven, åbner de sig op for risici forbundet med operationen. Der er tilfælde af, at personer dør på betjeningsbordet, selv under en rutinemæssig procedure. Den enkelte skal også bekymre sig om risici forbundet med infektioner, allergiske reaktioner og organsvigt. Disse forekommer kun i et lille antal tilfælde, men de er stadig noget at overveje.

Ardannelse

Ardannelse er noget, som mange mennesker ikke overvejer, når det kommer til kosmetisk kirurgi. I visse tilfælde kan denne type operation imidlertid efterlade varige ar, der ikke falmer over tid. Brystforstørrelse og fedtsugning er to af de mere populære procedurer, der forårsager ardannelse. Kirurgen kan senere forsøge at korrigere ardannelsen eller reducere udseendet, men det virker ikke altid.

Del:
Kommentarer