Negative virkninger af Herbalife

Negative virkninger af Herbalife

Herbalife blev grundlagt i 1980 og er et globalt ernæringsfirma, der sælger en række vægttab og plantelægemidler, der kun sælges af uafhængige distributører. Ifølge den officielle Herbalife-hjemmeside følger alle produkter de regler, der håndhæves af Food and Drug Administration, og er mærket i henhold til love og regler. En række produkter, der sælges af Herbalife, bærer dog en risiko for negative virkninger, afhængigt af hvilket produkt du bruger.

Skaldyrprodukter

Ifølge Herbalife-hjemmesiden indeholder mange af sine produkter skaldyr. Dette kan udgøre et problem for dem, der er allergiske over for denne genstand, når de indtages. Ifølge Mayo Clinic er skaldyr blandt de bedste fødevarer, der forårsager fødevareallergier, med symptomer, der spænder fra svimmelhed, hvæsen, trængsel, kløe i mavesmerter og hævelse. Tjek med din læge, før du tager et tilskud, der indeholder skaldyr.

Koffein

Herbalife indeholder koffein, som igen kan føre til rastløshed, angst, hypertension og søvnløshed. Ifølge Mayo Clinic er koffeinvirkninger forskellige i forhold til hver enkelt person. Nogle mennesker kan opleve jitters fra en lille mængde koffein, mens andre ikke har nogen bivirkninger overhovedet. Mayo Clinic udtaler dog, at forbruget af over 500 mg koffein dagligt kan føre til ovennævnte ubehagelige bivirkninger. Herbalife piller, tabletter og produkter indeholder mellem 65 og 75 mg koffein pr. Portion.

Tarmproblemer

På grund af de mælkebaserede ingredienser, der findes i nogle af Herbalife-produkterne, kan forbruget føre til diarré, forstoppelse og mavepine til dem, der har problemer med at fordøje laktose. Fødevare- og stofadministrationen modtog klager fra 1981, hvor forbrugerne klagede over kvalme, diarré og forstoppelse efter at have forbruget Herbalife.

At føre

Ifølge Herbalife-webstedet indeholder Herbalife urter og kosttilskud små mængder bly, der falder inden for det normale område af FDA-retningslinjerne. Men per Mayo Clinic kan selv en lille mængde bly føre til sundhedsmæssige problemer som vægttab, mavesmerter, træthed, opkastning og irritabilitet.

Del:
Kommentarer