Neck Alignment Øvelser

Neck Alignment Øvelser

Strækker og styrker musklerne på forsiden, bagsiden og siden af ​​nakken hjælper med at holde nakken i korrekt justering. De fleste mennesker har tendens til at tilbringe en stor del af deres dag med deres halser forlænget fremad for bedre at se en computerskærm, tv eller vej. At lave daglig korrigerende øvelser og stretching træner din hals for at komme tilbage til korrekt justering og give musklerne styrken til at holde den der.

Isometriske øvelser

Der er isometriske øvelser, du kan gøre nemt for at styrke forside, bag og sider af nakken. Sæt dig lige op og se fremad. Hold dit hovedniveau, så din hage er parallel med gulvet. Sæt dine palmer mod din pande og tryk dit hoved mod dine palmer. Hold din hage ophævet. Modstå trykket med dine hænder, så din nakke forbliver stationær. Sæt derefter dine palmer bag hovedet. Skub tilbage mod dine hænder, men lad din hake ikke vippe op eller ned. Sæt derefter din venstre hånd mod venstre side af dit hoved over dit øre. Skub til venstre med dit hoved og skub tilbage med din hånd. Gør den anden side. Hold hver i 5 sekunder. Gentag tre gange hver.

Vægtede øvelser

Der er to gode øvelser, du kan gøre med vægte for at styrke dine nakke muskler. Den ene er færdig med en kabelmaskine. Sid på en træningsbænk foran en maskine med en nakkestang fastgjort til den midterste remskive position. Sid med ryggen til maskinen. Sæt halsen på. Vip din hage ned og bøj halsen og træk vægten. En anden øvelse er lavet på en bænk med en plade mod panden. Lige så din hals hænger ud af bænken. Tilt hovedet tilbage og kig op. Dette er din startposition. Løft din hage med pladen mod brystet. Gå tilbage til startpositionen. Gør 10 reps af hver øvelse og arbejde op til tre sæt på 10.

Stretching øvelser

Når musklerne er stramme, trækker de sig ud af position. Stretching din hals dagligt vil hjælpe dem med at komme tilbage til deres rette længde og lindre stress. Læn hovedet til højre side og læg din højre håndflade på øret. Træk ikke ned på din hals. I stedet skal du tillade, at vægten af ​​din hånd hjælper med at strække din hals. Hold i 5 til 10 sekunder. Gør den anden side på samme måde. Tillad din hage at vippe lige frem til brystet. Placer dine hænder på bagsiden af ​​dit hoved og lad vægten af ​​dine hænder strække dine bageste nakke muskler. Derefter vippe hovedet helt tilbage og forsigtigt lade fronten af ​​dine nakke muskler strække sig.

Del:
Kommentarer