NCAA Spring Football Practice Rules

NCAA Spring Football Practice Rules

For at fremme fair play blandt hundredvis af gymnasier og universiteter har NCAA udviklet en regelbog, der styrer alle aspekter af spil under, før og efter fodboldsæsonen. I løbet af foråret har alle institutioner ret til at udøve en vis mængde gange. For at overholde NCAA skal alle skoler følge reglerne for antallet af øvelser og øvelserne, de har lov til at udføre.

ForĂĄrsplan

Et kollegium har lov til at holde 15 forårsmetoder, herunder et forårsspil. Skolerne har også lov til at have separate dage, hvor aktiviteterne er begrænset til krævede konditioneringsaktiviteter og / eller film. Disse 15 fremgangsmåder skal udfyldes inden for en periode på 34 på hinanden følgende kalenderdage. Undtagelser i på hinanden følgende dage er universitets-sanktionerede ferie- og undersøgelsesdage og dage med dårligt vejr, der begrænser muligheden for at udøve. Kun 12 forårsmetoder kan tillade fysisk kontakt, ikke tidligere end den tredje øvelsessession. Håndtering er tilladt i otte af de tolv kontakt sessioner. Op til tre af de otte tacklingssessioner kan afsættes til 11-on-11 scrimmages. Det valgfrie fjederspil tæller som en af ​​de tre scrimmage dage.

Diskretionær tid

Mellem 1. januar og den første dato for preseason praksis udfører et universitet sin offseason condition periode. En institution udpeger otte uger i denne periode som diskretionær tid for den studerendes atlet. De otte uger skal opdeles i segmenter, der indeholder syv på hinanden følgende kalenderdage. Den diskretionære tidsperiode skal lægges på ark i skolens atletiske afdeling inden 1. januar. Obligatorisk holdkonditionering, filmrevision og vægt træning kan også udfyldes uden for studietidens diskretionære periode. Disse aktiviteter er begrænset til otte timer om ugen, med kun to timer tilladt til filmrevision.

ForĂĄrsspillet

Våren spillet holdes i slutningen af ​​foråret praksis og er normalt åben for offentligheden. Holdet spiller en intrasquad scrimmage, og nogle skoler inviterer alumni og udvalgte studerende til at deltage. Afhængig af skolen varierer tidsfristen og scoringssystemet. Formålet med spillet omfatter akklimatisering af nye spillere til spilhastighed og playbooken, kendskab til trænere med deres spilleres evner og at øge fodboldfansens moral om den kommende sæson.

Del:
Kommentarer