NCAA Regler om Offseason Workouts

NCAA Regler om Offseason Workouts

National Collegiate Athletic Association, eller NCAA, er det ledende organ for de fleste gymnasier i USA. NCAA regler, der begrænser længden og typerne af træningsproblemer, som universitetsstuderende-atleter må udføre, er designet "for at minimere indgreb i de studerendes atleteres akademiske programmer", ifølge NCAAs vedtægter. NCAA regler giver mulighed for begrænset obligatorisk træningstid i offseasonen, selv om enkeltpersoner kan træne på egen hånd, når de ønsker det.

Antal timer

NCAA begrænsninger på offseason træning gælder kun for "atletisk relaterede aktiviteter." Disse aktiviteter er typisk obligatoriske og er under tilsyn af mindst en coach. Tæller aktiviteter omfatter praksis og krævede vægt træning sessioner. Ikke-deltagelige fysiske aktiviteter omfatter lægeundersøgelser og rehabiliteringssessioner, der deltager i klasser, der er tilgængelige for alle elever, samt eventuelle frivillige træningsprogrammer. Et holds styrke- og konditionstræner kan typisk kun overvåge studievejlederes frivillige træningstræning af sikkerhedsmæssige årsager.

Frivillig træning

NCAA anser en offseason workout frivillig, hvis aktiviteten er "initieret og anmodet" af en eller flere student-atleter. Der kan ikke laves en rapport om træningen til en idræts coach. Atletens deltagelse må ikke registreres. Student-atleter, der deltager i offseason-træningen, kan ikke belønnes for at gøre det, og det kan heller ikke være at en atlids holdkammerater er disciplinerede for ikke at deltage. Øvelser kan variere fra individets styrketræning til et helt hold scrimmage-spil, så længe hvert individ deltager frivilligt, og ingen træner er vidne til spillet.

Skoleårets træning

Student-atleter er begrænset til otte timer om ugen af ​​tæller atletiske aktiviteter, herunder obligatorisk træning, under nogen del af det ikke-sommeren skoleår, der ligger uden for hans holds legetid. Spillesæsonen omfatter organiseret preseason team praksis. Kun to af de otte timer kan indebære færdighedsrelaterede træning med trænere. For fodboldspillere kan der ikke bruges mere end to timer om ugen til at se spil eller øvelse film. Ingen tælleraktiviteter er tilladt i skolens afsluttende eksamen, der starter en uge før første eksamen. Student-atleter skal modtage to fulde fridage, uden tælleraktiviteter, i løbet af hver offseason-uge. Fodboldhold er specifikt tilladt at øve 15 gange i løbet af offseasonen, før skolens afsluttende eksamen. Tællelige aktiviteter i løbet af foråret fodboldpraksis må ikke overstige fire timer om dagen eller 20 timer om ugen. Kun 12 af de 15 praktikker kan indebære kontakt.

Sommer

Med nogle få undtagelser kan deltagende atleter kun deltage i frivillige træningsprogrammer i skolens sommerferieperiode. Mænds basketballspillere, der deltager i sommerklasser, kan deltage i otte timers antal træningsøvelser i ugen i otte uger, med ikke mere to timer om ugen af ​​færdighedsinstruktion. Studerende i individuel sport kan anmode om sommer træningssessioner med hans holdets træner.

Del:
Kommentarer