NCAA & NFL fodbold timeout regler

NCAA & NFL fodbold timeout regler

Ifølge flere undersøgelser er timeouter mere værdifulde end god feltposition sent i et fodboldkamp. Timeouts er også effektive ved at "icing" kickeren og korrekt brug af timeouts på offensiv styrker forsvaret for at ændre strategi. Kort sagt, effektiv tidsstyring på gridiron fører til sejre. Dæmp din værdsættelse for spillet ved at forstå forskellen mellem pro og college timeout regler.

Genindlæs hver halve

Både NCAA og NFL fodbold giver tre timeouts pr. Halvdel af spillet. Disse timeouts går ikke over til næste halvdel, så du vil sandsynligvis se timeouter kaldet mere afslappet i første halvdel. Enhver aktiv spiller på banen eller hovedtræneren kan kalde en timeout. I NCAA fodbold kan en erstatnings spiller, der kommer ind i spillet, også kalde en timeout, hvis han er inden for hash markerne midt i feltet. Alle andre spillere og trænere er ikke berettiget til at ringe tid.

Timeout Længde

Hver timeout i NCAA fodbold er 90 sekunder lang, mens NFL timeout kan variere i længden. Hvis tv-dækningen går til en kommerciel pause, varer timeouten to minutter. Men hvis dækningen forbliver på marken, varer timeouten kun 30 sekunder. NCAA giver det hold, der kaldte timeouten, mulighed for at skære pausekortet og vender tilbage til feltet, inden 90 sekunder er op. Men for at dette skal ske, skal modstanderne også være på banen og udtrykke beredskab til ref.

Skade Timeouts

Spillet uret stopper for skadede spillere på banen. Spilleren skal fjernes og sidde i mindst en nedad. For at afværge falske skader håndhæver NCAA en 10-sekunders afvikling af spilklokken, hvis skaden finder sted med et minut at gå i begge halvdele. At kalde en fuld timeout forhindrer afstrømningen. NFL opkræver en fuld timeout, hvis skaden finder sted efter to minutters varsel af begge halvdele, medmindre en straf forårsagede skaden. Hvis holdet er ude af timeouts, opstår der en 10-sekunders runde af spilleturet, med en ekstra 5-yards straf og 10 sekunders afløb for efterfølgende skader.

Usportslig adfærd

I både NCAA og NFL kan hvert hold kalde en timeout i samme pause i spillet, men hverken kan ringe to på hinanden følgende timeouter før en anden ned afspilles. Faktisk anser NFL at kalde to på hinanden følgende timeouter med det formål at prikke en kicker usportslig adfærd, hvilket resulterer i en 15-yards straf.

Overtids timeouts

NCAA overarbejde giver hvert hold en besiddelse pĂĄ den modsatte 25-yard linje. Hver besiddelse betragtes som en periode, og begge hold fĂĄr Ă©n timeout at bruge i hver periode. Perioder spilles, indtil slipset er brudt. Regular-season NFL spil har en 15-minutters overarbejde periode. Hvert hold ydes to timeouts pr. Overarbejde periode. Men postseason NFL-spil spiller overarbejde pĂĄ ubestemt tid, indtil bĂĄndet bryder. Begge hold fĂĄr tre timeouts pr. 30 minutter overarbejde.

NFL Instant Replay Challenge

En NFL-træner kan kaste et rødt flag i mellem nedture for at udfordre visse afgørelser på banen. Dommerne ser derefter det pågældende opkald på øjeblikkelig gengivelse, opretholdelse eller overrulning af opkaldet. En træner kan udfordre to gange pr. Spil, men skal satse på en timeout. En ukorrekt udfordring resulterer i tabet af denne timeout. Få to udfordringer korrekt og få en tredje udfordring. Alle udfordringer er automatiske med under to minutter tilbage i enten halv eller overarbejde.

Del:
Kommentarer