NBA Draft Rules & Regulations

NBA Draft Rules & Regulations

NBA (National Basketball Association) udkast sker hvert år, når de 30 hold, der er en del af organisationen, vælger nye spillere, at de ønsker at gøre en del af deres hold. Generelt er spillere, der udarbejdes i NBA, taget fra kollegium og universitetsniveau, men også gymnasier og internationale spillere udarbejdes også lejlighedsvis. NBA har adskillige regler og bestemmelser om støtteberettigelse til udkastet.

Grundlæggende regler

De grundlæggende regler og forskrifter for NBA-udkastet er, at spilleren skal være mindst 19 år gammel, og spillere, der ikke er internationale spillere, skal være mindst et år forbi deres gymnasium.

Berettigelsesmeddelelse

Spillere, der ikke automatisk er berettiget til NBA-udkastet, skal erklære deres berettigelse til at blive udarbejdet ved at lade NBA's hovedkvarter vide det skriftligt mindst to måneder før udkastet. Spillere er automatisk berettigede, hvis de er mindst 22 år gamle og har afsluttet college eller universitet (for amerikanske spillere).

Internationale spillere

Internationale spillere skal aldrig have deltaget i et amerikansk college eller universitet, har været fast bosiddende i en nation, der ikke er USA i mindst tre år før udkastet (mens man spiller basketball) og ikke har deltaget eller afsluttet gymnasiet i USA.

Automatisk kvalifikation

Spillere, der er mindst 19 år gamle (eller et år fjernet fra gymnasiet), og som ikke kvalificerer som internationale spillere, er automatisk berettiget til udkastet, hvis de er færdige med deres universitetsberettigelse, hvis de gennemfører gymnasiet i USA, men ikke tilmeldt sig på college og hvis de ikke afsluttede gymnasiet i USA eller hvis fire år er gået siden deres gymnasium klasse gradueret.

Tidsramme

NBA udkast til regler og regler for støtteberettigelse ændres næsten hvert år. Hvis du er en basketballspiller, der er interesseret i NBA-udkastet, bør du holde dig selv orienteret om de nyeste regler og regler.

Del:
Kommentarer