Naturlige Tandrensere

Naturlige Tandrensere

Naturlige tandproteser er ikke kun mere sunde, de er også meget billigere. Disse naturlige rengøringsmidler kan laves med fælles husholdningsartikler. Pletter og bakterier kan nemt fjernes. For ikke at nævne kan du blanke dine proteser sikkert uden at risikere forringelsen af ​​dine proteser 'ydre udseende.

Citronsaft

Rengøring af dine proteser med citronsaft er effektiv. Citron har en stor blegestyrke, der gør det muligt for dine falske tænder at se helt nye. Lad dine proteser sidde i en blanding af halvt varmt vand og halv citronsaft. Det er helt sikkert at bruge citronsaft på dine denturer, så længe du ikke tillader dem at sidde i citronopløsningen i mere end en halv time, da citron er hård.

Eddike

Eddike hjælper med at desinficere dine proteser af alle bakterier, der opbygges gennem din daglige aktivitet. Sørg for at bruge hviddestilleret eddike for at opnå de bedste resultater. Bland en kop varmt vand med 1 tsk. af eddike. Du kan lade dine proteser sidde i denne løsning i en halv time for at give dem en god rengøring eller natten over, mens du sover. Glem ikke at skylle dine proteser grundigt, før du bærer dem igen for at undgå ubehagelig smag.

Bagepulver

Bagepulver er kendt for sin lugtkontrol såvel som dens kraft til at løsne stædige vragrester. Bland 2 tsk. af bagepulver i en kop eller skål varmt vand. Rør blandingen, indtil den opløses helt. Blød dine tandproteser i bagepulveropløsningen i 30 til 45 minutter. Hvis dine proteser er meget beskidte og stadig ikke synes at være rene nok, kan du bruge en tandbørste til at arbejde bagepulver i pletterne. Dette vil effektivt fjerne snavs og hvide dine tænder.

Del:
Kommentarer