Naturlige blodfortyndere

Naturlige blodfortyndere

Blodplader kan samles i blodkar og store arterier som en lille dæmning. Blokerende blodgennemstrømning til hjertet eller hjernen kan resultere i et hjerteanfald eller slagtilfælde. Prescription blodfortyndere omfatter aspirin, warfarin (mærke navn Coumadin), heparin og clopidogrel bisulfat (Plavix), som hjælper med at holde blodet flyder glat. Der er også mange fødevarer, urter og krydderier, der fungerer som naturlige, ikke-kemiske blodfortyndere.

Fakta

Det medicinske udtryk for klæbrigt blod er "blodpladeaggregering." Blodplader er uregelmæssigt formede, klare celler i blodet. Når et sår opstår, føjes blodpladerne til hinanden og blokerer yderligere blodtab ved at skabe en blodprop eller skurv. Hvis du mangler evnen til at størkne (som i hæmofili), kan selv den mindste skade betyde din blødning til døden. Hvis du har en medicinsk historie med blodpropper og / eller hjerteanfald, kan din læge ordinere blodfortyndende medicin.

Betydningen af ​​klæbrigt blod

Dr. Paul Gurbel, direktør for Sinai Center for Tromboseforskning, siger den primære årsag til hjerteanfald, og en medvirkende faktor til døden fra hjertesygdomme er klæbrig blod. En kost højt i mættet fedt er forbundet med forhøjet kolesterolniveau og indsnævring af arterierne på grund af en opbygning af plaque.

Omega-3 fedtsyrer

Fandt primært i fisk, er omega-3 fedt forbundet med lavere kolesteroltal og har forbindelser, der hjælper med at gøre blod mindre klæbrigt. Ansjos, almindelig tun, ørred, laks, ansjos, makrel og sild, fiskeolie og hørfrøolie kapsler er alle høje i Omega-3s.

Salicylater

Salicylater er et naturligt plantebaseret kemikalie, der blokerer for K-vitaminets blodkoagulationsaktivitet. Salicylater fremstilles ogsĂĄ syntetisk og anvendes til kommercielle smertestillende produkter, mundskyl, aktuelle smertestillende cremer, acneprodukter, boblebad og shampoo.

Mad og urter højt i salicylater

Urter højt i salicylater omfatter cayenne peber, kanel, pebermynte, ingefær, karrypulver, paprika og lakrids. Æblecider eddike, mandler, jordnødder, grøn peber, hvidløg, abrikoser, kirsebær, jordbær, blåbær, appelsiner, svesker og druer er også på listen. Rødvin, løg, ginkgo biloba, olivenolie, E-vitamin, feverfew, hvidpilbark, St. John's wort, papayaenzym, rosmarin, quinin, alfalfa, dong quai, djævelens klo, svampe og store mængder mørkegrønne bladgrøntsager rund ud listen over fødevarer og kosttilskud og urter højt i salicylater, der hjælper med udtynding af blod.

Advarsel

Hvis du for øjeblikket tager receptpligtig medicin, krydderurter eller har en tendens til at mærke eller blære let, skal du konsultere din læge, før du starter en selvbehandlingsplan. Den hastighed, hvormed blodpropper skal falde inden for et bestemt område for sikkerhed; din læge kan foretage en nøjagtig vurdering af dit blodcholesterol og blodpladeklæbrighed efter at have gennemgået laboratorietestresultater.

Del:
Kommentarer