Native American Fighting Styles

Native American Fighting Styles

Indfødte amerikanere har brugt en række forskellige kampstile i århundreder. Online-encyklopædi om indiske anliggender, Indopedia.org, siger, at der er 17 anerkendte stilarter af indianske kampe. Disse stilarter varierer mellem regioner og mennesker og er blevet tilpasset til tiden, især siden europæernes, heste og skydevåbenes ankomst.

Traditionelle Alaskan indfødte kampstile

De indfødte i Alaska udviklede mange kampstile. Tlingit- og Haida-folkene i det sydøstlige Alaska brugte en rustning fremstillet af råhud og cedertræ, der hjalp dem med at vinde slag mod russiske bosættere, ifølge Indopedia. Før europæerne introducerede skydevåben, brugte tlingit og haida typisk 8- til 10 fods træspyd med kobber- eller stentip, som blev brugt til midterkampbekæmpelse. Close-range kampe blev gjort med dobbeltbladede dolke. Aleutianernes Aleut-folk kæmpede primært med buer og pile, selv om de også brugte knive til nærkampkampe. Efter indførelsen af ​​skydevåben blev Tlingit, Haida og Aleuts alle dygtige markører.

Tomahawk Fighting

Tomahawk-kampteknikker blev udviklet af Cherokee-folkene, der oprindeligt boede i det østlige USA. Tomahawks, en slags lille hatchet, blev brugt af Cherokee til jagt og kamp. Cherokee krigere var i stand til at kaste tomahawks ved deres fjender med præcision.

Falammichi Fighting System

Falammichi er et indiansk kampsystem udviklet af Adrian Roman, en kampsportsekspert og medlem af Choctaw Nation. Romersk udviklede Falammichi som en måde at bevare sit folks kamparv. Ifølge hans websted er Falammichi verdens eneste kampsystem, som kan spore sine rødder til Nordamerika. Falammichi kræver fysisk disciplin, med stærk vægt på at anvende åndelige principper for kampsport og hverdagsliv.

Chulukua-ryu

Chulukua-ryu er det første indianske kampsportssystem akkrediteret af International Society of Black Belts, ifølge webstedet for den amerikanske indiske kampsportsforening. Chulukua-ryu blev skabt af Harley SwiftDeer Reagan, en niende grad sorte bælte i Jiu-jitsu og karate. Det omfatter elementer af kampstiler af mere end 175 indianer, der blev sendt ned til Reagan af tribal ældste og repræsentanter.

Del:
Kommentarer