Narkotika, der øger metabolisme

Narkotika, der øger metabolisme

Statistikker fra centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse rapporterer så meget som 26,1 procent af de amerikanske voksne blev klassificeret som overvægtige i 2008. Besværlige livsstil i arbejde, familie og sociale forpligtelser giver lidt tid til motion og korrekt måltidspræparation. Som følge heraf er narkotika, som øger kroppens metabolisme, i høj efterspørgsel.

Identifikation

En persons basale metabolismrate angiver, hvor effektiv kroppen er ved at behandle sin daglige fødeindtagelse. Genetik, livsstil, kostindhold og eksisterende medicinske forhold spiller en rolle for, hvor godt kroppen er i stand til at behandle og eliminere mad. Og mens der er stoffer på markedet, der kan medvirke til at øge en persons metabolisme, kan de have negative virkninger på kroppen. Der er imidlertid tilfælde, hvor der kræves et stofskiftefremkaldende lægemiddel.

FDA godkendt

Visse sundhedsmæssige forhold kan gøre det svært at tabe sig selv med diæt og motion. I nogle tilfælde kan vægproblemer medføre en alvorlig sundhedsrisiko. Metabolisme-boostende stoffer kan hjælpe i tilfælde, hvor vægttab forsøg har vist sig at være mislykket, eller når overvægt udgør en alvorlig sundhedsrisiko. FDA har godkendt to stoffer - Meridia og Xenical - som kan øge stofskiftet. Begge er tilgængelige på recept og kan være ret dyrt, hvis en forsikringsselskab ikke dækker dem. Mulige bivirkninger for Meridia omfatter hovedpine, tør mund, forstoppelse, søvnløshed og forhøjet blodtryk. Mulige bivirkninger ved Xenical omfatter opblødning, mavesmerter, diarré og hyppige afføring.

LipoRidAM

LipoRidAM annonceres som et vægttab stof designet til at øge stofskiftet uden brug af stimulerende ingredienser. Thyroid produktion, metabolisme satser og neurotransmitter produktioner falder naturligt, når en persons kostindtagelse er reduceret. LipoRidAM-formlen indeholder en ingrediens kaldet gugglesteron, der virker for at øge skjoldbruskfunktionen. Andre ingredienser arbejder for at regulere aminosyre metabolisme i hele kroppen. LipoRidAM indeholder dog ingen appetitundertrykkende midler eller fedtforbrændingsmekanismer og kan derved begrænse dens effektivitet som et vægttabsvalg.

Advantra-Z

Advantra-Z er en vægttabsformel, der virker for at øge stofskifteprocesserne. Et af de aktive ingredienser er synephrine, som virker som et fedtforbrændingsmiddel. Også inkluderet er et stimulerende middel kaldet Citrus Aurantium, som rapporteres at forårsage færre bivirkninger end andre mere almindeligt anvendte stimulanter. Advantra-Z-webstedet indeholder oplysninger om de forsøgsforsøg, der er blevet foretaget ved hjælp af deres produkt. Denne formel findes også i Slim10 og NuPhedrine supplement mærker. Bivirkninger forbundet med brugen af ​​Advantra-Z omfatter forstoppelse og oppustethed.

Overvejelser

Lægemidler, der øger stofskiftet, kan hjælpe med vægttab, men de er kun effektive så længe en person fortsætter med at tage dem. Når et bestemt lægemiddel er ophørt, vil en persons metabolismehastighed gå tilbage til hvor den var i starten. Også bekymring er, hvordan stimulerende ingredienser, især øger kroppens hormonproduktion. Når det bruges i længere perioder, kan kroppens evne til at producere hormoner naturligvis falde, hvilket kan medføre andre problemer. Kombination af ordentlig kost og regelmæssig motion med et stofskiftefremkaldende lægemiddel vil hjælpe kroppen med at opretholde eventuelle stigninger i stofskiftet.

Del:
Kommentarer