Nakke slankende øvelser

Nakke slankende øvelser

Opretholde en glat, ungdommelig udseende hals med enkle øvelser. Nakken er et komplekst samspil mellem muskler og fascia. Over tid mister disse deres stramhed og undergraver virkningerne af tyngdekraft og aldring. Som med andre muskler i kroppen kan de blive tonet og strammet, hvilket giver nakken et fast og slankt udseende.

Chin Flex

Med hovedet vippes tilbage mod ryggen, skal du nedre kæben foran overkæben. Åbn og luk munden som om at forsøge at fange noget med munden. Gentag 10 til 20 gange, to gange om dagen. Føl strækningen i nakken og hagen, da disse muskler udfordres.

E og O

Start i en siddende eller stående stilling. Kig lige frem med din hake hvilende i en neutral position. Skriv bogstavet "E" med dine læber, lad din underkæbe stikke ud. Hold til antallet af tre. Skift til bogstavet "O" med samme intensitet, og hold den i tre sekunder. Alternativt ord, eller munding, E'er og O'er. Gentag tre gange. Dette vil arbejde musklerne ned over hagen og langs siderne og foran halsen.

Cobra

Denne hvilende yoga-stilling bevæger halsmusklerne. Først skal du lægge ansigtet ned på en måttet. Med dine hænder foran dine hofter skal du hæve overkroppen af ​​gulvet. Løft hagen samtidig med dine øjne kigger opad og hovedet vippes tilbage mod ryggen. Hold i 10 til 20 sekunder. Ud over de stramme virkninger på nakke musklerne frigiver denne stilling også spændinger i under- og hofteområder.

Havfrue

Denne abdominal øvelse har den ekstra fordel at toning nakke muskler. Lig på ryggen på gulvet eller en matta. Løft begge ben i luften og strækker dem mod loftet. Hæv din nakke, skuldre og øvre ryg omkring fire til fem inches ud af måtten. Hæv dine arme bare lidt, så de er i niveau med hofterne. Fra denne position, nå frem med armene, hæve op med overkroppen, og hold for et tal på seks. Gå tilbage til forrige position og gentag seks gange.

Del:
Kommentarer