Mund Ulcer Remedy

Mund Ulcer Remedy

Mavesårene kaldes også canker sår og vises i munden som smertefulde læsioner under tungen, på dine kinder og på bunden af ​​tandkød. De fleste mavesår forårsager en prikkende eller brændende fornemmelse et par dage før de opstår. Mavesår kan også forekomme med andre symptomer såsom feber, hævede lymfeknuder og lethed. Mavesår kan vare i dage til måneder og kan skyldes mange forskellige forhold som allergi, stress og mundskade, men den nøjagtige årsag er ikke helt kendt.

Orale lægemidler

Der er mange lægemidler, der ikke specifikt er beregnet til behandling af canker sår, men fungerer godt for at lindre symptomer, såsom Tagamet. Orale steroider, såsom Prednison, kan også ordineres til behandling af mavesår, når andre behandlinger har mislykkedes. Steroidbehandling involverer mange bivirkninger og betragtes ikke som en sikker langsigtet behandling, så de normalt bruges som en sidste udvej. Debacterol er en oral medicin, der kemisk cauterizes læsionerne og normalt helbreder sårene inden for en uge. Aktuelle pastaer, der er tilgængelige via recept og over-the-counter, kan anvendes så snart et sår ser ud til at lindre smerte og hurtige helbredelse.

Mundskylninger

Mælk af Magnesia kan bruges som mundskylle til at belægge sårene og give en afkøling øjeblikkelig lindring. Lav en mundskylning på to ounce hydrogenperoxid, to ounce vand og en teskefuld hver af bagepulver og salt. Skyl munden flere gange om dagen med denne opløsning, men sluk ikke. Dette siges at være et af de mest effektive hjem retsmidler til behandling af mavesår. Din læge kan ordinere en mundskylle, der indeholder steroid dexamethason for at reducere smerte og betændelse. Denne skylning kan forårsage trøst og kan permanent misfarve tænderne, hvis de bruges for længe.

Alternative behandlinger

Antacids kan hjælpe med at lindre surheden i munden, hvilket hjælper med at lette smerten ved et mavesår. Bland en teskefuld indisk stikkelsbærbark og honning. Påfør denne pasta direkte til de inficerede områder flere gange om dagen for at hjælpe hurtig helbredelse. Gør en teskefulde korianderfrø med en kop vand eller alternativt gurglende kopper varmt og koldt vand. Du kan også drikke salvie flere gange om dagen for at hjælpe med at helbrede eller anvende en tepose direkte til såret for at bringe hævelsen op og give øjeblikkelig lindring.

Del:
Kommentarer