MSM og vægttab

MSM og vægttab

Methylsulfonylmethan (MSM) er en naturligt forekommende svovlforbindelse i kroppen. Niveauerne af MSM i kroppen er typisk lave og fortsætter med at falde med alderen. Supplerende MSM i din daglige kost kan være fordelagtig på mange måder, herunder hjælp til vægttab, lindring fra muskel- og ledsmerter og opretholdelse af balance i din generelle helbred.

Hvad er MSM?

MSM er en naturlig form for svovl og er til stede i cellerne i din krop. Ifølge certificeret naturopatisk praktiserende læge Rebecca Prescott er MSM gavnlig for mange forskellige lidelser på grund af den normaliserende virkning det har på forskellige funktioner i kroppen. I naturen er niveauer af MSM til stede i friske frugter og grøntsager, kød og skaldyr. Den eneste måde at opnå ønskede niveauer af MSM fra vores mad er imidlertid at spise alle disse varer rå, herunder kød og fisk og skaldyr.

Fungere

MSM er vigtigt for at opretholde vores blodsukker og energiniveau samt for insulinproduktion. MSM hjælper med at nedbryde kulhydrater, hvilket igen øger metabolismen og kan hjælpe med vægttab. MSM er også effektiv til at hjælpe leveren fremstilling galde, hvilket er afgørende for fordøjelsesprocessen. Svovlniveauerne i MSM hjælper med at opretholde en syre / alkalisk balance i kroppen, der er afgørende for at opretholde helbredstilstanden.

Overvejelser

Forfatter og professionel atlet Dave Draper har grundigt studeret effekterne af MSM. Han fandt den største fordel ved at implementere MSM i din kost er den lindring det bringer til lider af muskel- og ledsmerter. Draper's forskning fandt ud af, at MSM aids i celleregeneration, hvilket hjælper med at reducere inflammation. Hvis du lider af slidgigt eller autoimmune mangler som lupus og rheumatoid arthritis, kan MSM bringe øjeblikkelig lindring.

Advarsel

I et onlineforum modereret af biokemikeren Dr. Loren Pickart, bekræftede visse personer at blive vigende, når de tog MSM-kosttilskud. Dette kan skyldes en negativ reaktion på svovlforbindelserne, som kan gøre en person oppustet og beholde vand. Hvis du oplever vægtøgning, når du tager MSM-tilskud, skal du straks afbryde brugen.

Yderligere fordele

Ud over at fremskynde stofskiftet er MSM-kosttilskud også fordelagtige for stærk hud, negle og hår på grund af deres involvering i kollagenformationen i kroppen. Ifølge forfatter og professionel atlet Dave Draper omfatter yderligere fordele ved MSM nedbringelsen af ​​aldringsprocessen, afgiftning, eliminering af allergier og lindring fra astma, præmenstruelt syndrom, hovedpine og kramper.

Del:
Kommentarer