Motion for Buttock Pain

Motion for Buttock Pain

Sår skind muskler er en smerte i Butt. Siddende er ubehageligt, ligesom mange bevægelser, fordi skindmusklerne er ansvarlige for meget af vores bevægelse. Nogle enkle stretchøvelser og skumruller kan lindre nogle af smerten.

Stretching Glutes

Gluten eller skinken, musklerne er lette at strække. Denne strækning vil også strække yderlårmusklene. Lig på ryggen og kryds dit højre ben over dit venstre knæ. Tillad din højre hofte at åbne som i sommerfuglstrækningen eller halvdelen af ​​lotuspositionen i yoga. Løft begge ben og tag bag bag dit venstre ben. Træk forsigtigt benene mod dig, indtil du føler en strækning i din højre glut. Hold i mindst 30 sekunder. Træk vejret dybt ind og ud gennem din næse. Efter hver udånding skal du kontrollere, om du kan trække lidt længere. Gør det ikke, hvis det forårsager smerte. Skift benene. Hvis den ene side er mere sår end den anden, hold den siden længere, indtil den frigiver sin spænding. Strek to til tre gange om dagen, indtil smerten er væk. Den bedste tid til at strække er efter let aerob træning, når din krop er varm. Et varmt Epsom bad hjælper også.

Strækker den lave ryg

Den nederste del af ryggen kan ofte skade, hvis tætte muskler trækker på det. Stretching den lave ryg strækker også den øverste del af gluten. Lig på ryggen og træk begge knæ til brystet. Hold i 30 sekunder og ånde. Rett dit venstre ben og læg det på gulvet. Træk det højre knæ længere ind i brystet, hvis du kan. Hold i 30 sekunder og sæt det højre ben på gulvet. Træk venstre knæ i brystet. Hold i 30 sekunder. Du kan holde strækninger længere, hvis de ikke føler sig bedre efter 30 sekunder. Strek den lave ryg to til tre gange dagligt, indtil smerten er væk. Du kan fortsætte med at strække ryggen og gluten efter træning eller daglig for at forhindre fremtidige smerter.

Skumrulle

Skumrullen er et stykke træningsudstyr, der hjælper dig med at rulle ud knude i dine muskler. Det er godt til at lindre muskelsmerter, men det kan være lidt smertefuldt at bruge i processen, som en dybvævsmassage kan undertiden skade under massagen, men vil føle sig bedre senere. Det er vigtigt at trække vejret med smerten og ikke lægge for meget vægt på skumrullen for at forårsage unødvendigt ubehag. Sid på en skumrulle med rullen vandret under din højre glut. Sæt din højre hånd på gulvet bag dig for balance. Kryd din venstre fod over dit højre knæ, ligner glut og yderlårstrækposition. Rid forsigtigt fra top til bund, og nederst til toppen følelse af ømme pletter. Når du finder en, skal du holde positionen i 30 til 60 sekunder, indtil knuden løser ud. Du må muligvis gå over bestemte steder mere end én gang, da de måske ikke frigives først. Gør den anden side efter at du har slettet alle knuderne. Skum ruller en gang om dagen eller efter træning.

Del:
Kommentarer