Monteringsvejledning til Carmen Electra Pole

Monteringsvejledning til Carmen Electra Pole

Electra-Pole, et bærbart stangdansapparat inspireret af Carmen Electra, er et DIY-kit, der er egnet til både begyndere og professionelle dansere. Den er designet til hjemmebrug eller professionel brug. Stangen kan installeres i næsten ethvert rum og udvides til at passe til de fleste lofthøjder. Det kan også fjernes nemt og hurtigt, hvilket er perfekt til kunstnere undervejs.

Før du begynder

Sørg for, at dit arbejdsområde er fri for møbler eller genstande. Du skal have tilstrækkelig plads til at svinge frit rundt om polens hele omkreds. En grov vejledning er at måle hele din kropslængde med dine arme over hovedet, så måle en cirkel med denne radius omkring polen. Dette vil give dig rigeligt arbejdsområde. Mens stangen kan samles af kun én person, kan du få hjælp fra en ven for ekstra sikkerhed og nem installation. Mål også din lofthøjde. Electra-Pole er lavet til at passe lofthøjder mellem 7-fod-2 'og 8-fod-6. Hvis dit loft ikke falder ind i dette område, kan du ikke installere Electra-Pole.

Installation

Fjern stangen fra emballagen. Du skal have tre polesektioner. Slot sektionerne sammen. Tilføj bund og topplader på polens ender ved at glide ind og vride, indtil de fjederbelastede næse på pladen klikker ind i hullerne på stangen. Electra-Pole skal altid installeres direkte under en loftbjælke. For at finde den nærmeste bjælke skal du trykke på loftet, indtil du hører en ændring i lyden. Når du hører en mere dullet lyd, er det her joisten er placeret. Hvis du ikke kan høre lydændringer, skal du koble en elektronisk studfinder fra din lokale hardwarebutik.

Stå stangen opret mellem gulvet og loftet. Ved hjælp af skruenøglen, der følger med sættet, skal du skrue og forlænge toppladen, så den udstikker langt nok til kun at etablere kontakt med loftet. Gentag for bundpladen, indtil polen er fastgjort mellem gulvet og loftet. Ved hjælp af den lille skruenøgle fastspændes møtrikkerne på bundpladen for at forhindre polen i at løsne sig under træning.

Test at polen er sikker ved forsigtigt at skubbe sideværts på den øverste sektion. Gradvist tilføje mere kraft indtil du udøver din fulde kropsvægt på stangen. Hvis polen glider under denne proces, skrues og forlænges bundpladen for at udvide polen lidt mere og afprøve igen.

Advarsler

Denne pol er bedst installeret på overflader med stærke substratmaterialer som beton. Det giver en punktbelastning, der kan være stærk nok til at slå igennem blødere materialer som gipsvæg. Kontroller altid, hvor støtterne findes under gulv- og loftfladerne, og monter stangen på denne placering.

Installer aldrig din Electra-Pole pĂĄ et skrĂĄnende loft. De er kun egnet til montering mellem et parallelt gulv og loft.

Del:
Kommentarer