Montagevejledning til en Schwinn-cykel

Montagevejledning til en Schwinn-cykel

Montering af en ny cykel kan være frustrerende eller udfordrende, men ved at følge klare trin og gøre det en sektion ad gangen kan du hurtigt og enkelt få din nye Schwinn-cykel på vej. Hold en ny cykel beskyttet og ud af elementerne og solen, hængende af jorden, hvis det er muligt. Skriv ned cykelens serienummer, og hold det altid låst, så det ikke bliver stjålet.

Fjern cykeldelene fra kartonen. Sørg for at alle dele er inkluderet ved at kontrollere dele i kartonen med de dele, der er angivet i vejledningen. Smør alle bevægelige dele inden montering.

Løsn boltstangkile-unbraconøglen med 6 mm unbraconøglenøgle. Placér håndtaget i hovedrøret. Spænd stambolten. Sørg for, at styret og gaflerne vender fremad. Løsn 6mm binderbolten. Drej styret, så håndtagene er under styrets niveau. Stram 6mm binderbolten igen.

Bekræft, at stammen allerede er monteret på cyklen. Fjern stemplet og sæt styret ind. Stram spindelboltens bolte til lige tætning.

Stram alle bolte, der holder stangens ender, bremsehåndtag og shifters med en Phillips-skruetrækker eller en 5 mm unbraconøgle.

Drej gaffel for at kontrollere glathed og tæthed. Juster om nødvendigt, indtil rotation er glat. Forsøg ikke at demontere en fjedringsgaffel; i stedet tage det til en person, der reparerer cykler professionelt.

Sæt den koniske ende af sædeposten i sædeklemmen. Stram møtrikkerne delvis, men sørg for, at sædet stadig kan vende. Sæt sædekonstruktionen i cykelrammen. Juster sædet til den korrekte højde. Spænd binderbolten eller justeringsmøtrikken forsvarligt. Skub forsiden af ​​sædet op og ned, indtil serrationerne er fuldstændigt masket. Stram sædeklemmerne.

Kontrollér pedalerne for betegnelser af "højre" og "venstre". Skru pedalspindlerne på cyklen med hånden, pas på at ikke strikke tråden. Fastgør den rigtige pedal til kæde side vevarm, skrue den med uret. Fastgør venstre pedal til krumtaparmen på den anden side og skru den mod uret. Stram spindelmøtrikkerne med en 14 mm socketnøgle.

Sæt forhjulet i gaffelen. Stram møtrikkerne med en 14 mm skruenøgle. Bremserne skal allerede delvist monteres. For en V-bremse indsættes den forreste V-bremse i rammebøsningen og fastgør den med passende bolt. Juster bremsesko balancen og stram skruemøtrikmøtrikken. Kør bremsekablet gennem den indvendige kabelledning og juster balancen. Kontrollér bremserne, inden du cykler.

Inspicér bagspareren ved at justere højgrænsen og de lave grænseskruer og skifte gennem alle gearene, finjustering for at sikre, at alle gear skiftes glat. Til frontspareren skifter begge shifters til deres mindste antal og placer kæden på det passende kædehjul og tandhjul. Juster højgrænsen og lavgrænseskruerne, skift gennem hvert gear og sørg for, at kæden ikke falder af.

Del:
Kommentarer