Mold & Viral Lunginfektioner

Mold & Viral Lunginfektioner

Ifølge Mayo Clinic findes skimmel overalt og har eksisteret lige så langt tilbage som historieoptegnelser. Lung infektioner kan være forbundet med forme eksponering, men er oftest resultatet af en virusinfektion i luftvejene (URT), ifølge University of Cape Town. Mens en form lung infektion er sjælden, kan en allergi over for mugg forårsage kroniske lungeinfektioner.

Definition

En form lung infektion opstår, når en person inhalerer en større mængde skimmel i lungerne. Dette findes typisk i boliger, hvor formen er synlig og tilsyneladende. Skimmelsporerne fastgøres til lungerne, hvilket forårsager et unormalt indtrængende stof, der resulterer i en bakterie lungeinfektion, ifølge staten North Carolina.

En viral lungecfektion skyldes almindeligvis forkølelsen. Forkølelsen kan være resultatet af at erhverve en af ​​mere end 200 vira. Virusene overføres af menneskelig kontakt, indånding af et virus fra luften eller berøring af en overflade, der er inficeret med en virus.

ĂĄrsag

Årsagen til en støbeinfektion er overeksponering for at skimmes, mens en viral lungecfektion kan skyldes forskellige sundhedsmæssige forhold, ifølge University of Cape Town. En viral lungesinfektion kan være resultatet af forkølelse, tonsillitis, en viral sinus infektion eller influenza. Disse forhold begynder i et andet område af kroppen og migrerer til lungerne.

Symptomer

Ifølge Merck-manualen hoster almindelige symptomer på lungebetændelse (enten skimmelsvamp eller viral) hoste, åndenød, vejrtrækning, brystets tæthed og overdreven mucusopbygning i brystet. En person kan opleve våd hoste i et forsøg på at fjerne lungerne i væsken. Hvis infektionen går ubehandlet, kan en person udvikle feber.

Behandling

Der er ingen kur mod en virus lung infektion. En person kan bruge over-the-counter (OTC) medicin til at behandle symptomerne, indtil kroppen effektivt dræber virussen. Fælles (OTC) lægemidler til en viral lungesinfektion er ekspektorater, smertestillende og decongestants (hvis lungeinfektionen påvirker bihulerne). En form infektion behandles på samme måde med undtagelse af effektivt at fjerne al form fra hjemmet.

Overvejelser

Almindelige symptomer på lungeinfektion ligner allergiske reaktioner. En person kan have en alvorlig allergi over for mugg, pollen, støvmider eller kæledyrsdander. En person, der oplever disse symptomer, bør ikke behandle dem selv, men bør konsultere en læge for en præcis diagnose.

Del:
Kommentarer