MLS Overtidsregler

MLS Overtidsregler

Major League Soccer-spil har lave score, og det sætter dig på kanten af ​​dit sæde. Hver mulighed for et mål føles tungt af betydning, og ting bliver spændt, når tiden tikker ned. Lav score betyder mere chance for slips, men bliver ikke begejstret for overarbejde; kun playoff spil har on-field tiebreakers.

Tobenet Tiebreaker

Regelmæssig sæson MLS-spil slutter på 90 minutter, selvom partituret er bundet, men virkningen af ​​spillet bestemmes ved hjælp af målet om fjernmålinger. De fleste MLS hold spiller hinanden to gange i løbet af sæsonen. For at bestemme skæbnen i den bundet kamp, ​​vundet holdet, der scorede flest mål i løbet af to-games-serien, "effektivt" slipset. For eksempel, hvis Galaxy og Fire binder det første spil i året på LA på 4-4, så galaksen slog brand i Chicago 3-2, ville ilden med tilbagevirkende kraft "vinde" det første spil, fordi de scorede fire "væk "mål i LA, mens LA kun scorede tre mål i Chicago.

To overtimer og straffespark

Et playoff spil er bundet score fører til en 15-minutters overarbejde, der starter efter en kort pause. Overtiden skal spilles til afslutning der er ingen pludselig død eller "gyldne mål". Hvis scoret stadig er bundet, begynder et andet 15-minutters overarbejde efter en anden pause, også spillet til afslutning. Straffe sparker derefter bryde et spil-play slips. Hvert hold vælger fem forskellige spillere til fem individuelle straffespark, vekslende spark mellem hold. Hvis straffesparkskonkurrencen er bundet, sparker hvert hold et ekstra straffespark, indtil bindingen endelig er brudt.

Del:
Kommentarer