MLB Baseball 9. Inning Regler

MLB Baseball 9. Inning Regler

Den niende inning af et Major League Baseball spil kan være et af de mest spændende par minutter i sport. Størstedelen af ​​MLB's regler er de samme i den niende inning som de er i nogen anden inning, men der er en håndfuld specielle regler, der gælder specifikt til den niende inning.

Slut af spillet

Den niende inning er den endelige inning i et regelmæssigt baseball spil. Hvis vejholdet fører i slutningen af ​​den niende inning, er spillet forbi og vejholdet vinder. Hvis hjemmeholdet har føringen efter toppen af ​​den niende inning, er kampen slut, og hjemmeholdet vinder; bunden af ​​den niende vil ikke blive spillet. Hvis hjemmeholdet når føringen under bunden af ​​den niende inning, er spillet straks forbi og hjemmeholdet vinder. Hvis hjemmeholdet har føringen efter toppen af ​​den niende inning, er kampen slut, og hjemmeholdet vinder; bunden af ​​den niende vil ikke blive spillet.

Ekstra Innings

Hvis i slutningen af ​​ni fulde omganger spillet er bundet, går det ind i ekstra innings. Et spil i ekstra innings slutter, når vejholdet fører efter en inning, eller når hjemmeholdet fører føringen.

Walk-Off-vinder

Når hjemmeholdet er bundet sammen med besøget hold eller stier besøger holdet i bunden af ​​niende inning, er det muligt for hjemmeholdet at få en walk-off-sejr. Enhver sejr, der kommer ind i hjemmeholdets endelige i flagermus, er klassificeret som en walk-off-sejr. Walk-off-hjemløb er den mest spændende form for walk-off win. Walk-off-vinder kommer i mange sorter, herunder et hit, der ikke er et hjemløb, en tur, en hitbatsman, en bjælke eller en fejl.

Sparer

En redning er, når en reliefkande lukker et stramt spil. Pitchers hvis specifikke job er at få gemt kaldes closers. Hvis den tættere kommer ind i den niende inning med hans hold foran med tre eller færre løber, tjener han en spare, hvis han afslutter kampen i niende og hans hold vinder. En kande kan også få en besparelse ved at blive bragt ind i et spil med den potentielle bindekørsel på basen, i flagermus eller på dæk, og få de endelige outs af spillet før det andet hold binder eller tager føringen.

Defensive Replacements

Selvom det ikke teknisk er en regel, fører de store ligaforvaltere ofte defensive udskiftninger i den niende inning af et baseballspil. De erstatter svage defensive spillere med stærke defensive spillere for at øge sandsynligheden for, at en hitbold vil blive fanget.

Del:
Kommentarer