Mini Trampolin Ulemper

Mini Trampolin Ulemper

Hvis du føler at motion er kedeligt, kan hoppe på en mini-trampolin - også kendt som "rebounding" - virke for godt til at være sandt. Rebounding giver dig en trættende cardio træning med mange sundhedsmæssige fordele. Som noget andet er der dog nogle ulemper for denne sjove fitness trend.

Skader

Trampoliner i fuld størrelse er kendt for at forårsage skader, men det viser sig, at mini trampoliner ikke er meget bedre. Faktisk bliver flere børn skadet ved hjælp af mini-trampoliner end store, selv om sidstnævnte normalt resulterer i mere alvorlige skader. De fleste ulykker sker hjemme, når brugerne falder på trampolin, snarere end ud af det. Andre resulterer i nedskæringer og sår, der varierer i sværhedsgrad. Derfor anbefaler American Academy of Pediatrics kun brugen af ​​trampoliner på certificerede faciliteter, som et gymnastikcenter. (reference 3)

Produktfejl

Billige mini trampoliner er ikke altid en god handel. Mange produkter på markedet er faktisk lav kvalitet og kan potentielt være farlige. Dette gælder især for foldning af mini-trampoliner. Ved foldning og udfoldning kan en fjeder løsne sig og springe ud på dig, hvilket resulterer i en muligvis alvorlig skade, som en ansigtsfraktur, fliset tand eller udskæring, der kræver sting. Altid gøre din forskning, før du køber en mini-trampolin.

Koste

De bedste mini trampoliner kan være ret dyre - omkring et par hundrede dollars. Billigere versioner er normalt lavere i kvalitet og vil ikke give dig så god en træning på grund af den dårlige tilstand af mat og fjedre. Selvom rebounding øvelser kommer med en række sundhedsmæssige fordele, kan det være meget mere omkostningseffektivt for dig at blot sætte på et par sneakers og gå jogging.

utilgængelighed

Desværre tilbyder ikke alle fitnesscentre rebounding klasser. Hvis du er interesseret i gruppe fitness lektioner, kan du have bedre held til at tilmelde dig noget som indendørs cykling, aerobic eller dans. I 2012 tilbød kun omkring 5.000 fitnesscentre over hele verden tilbagegående klasser. Visst, det kan virke som en masse, men det er ikke så nær så populært som yoga eller Pilates. Den gode nyhed er, at det ser ud som om antallet vokser støt.

Del:
Kommentarer