Mini Cricket Rules

Mini Cricket Rules

Mini-cricket er en variation af regelmæssig cricket designet til børn i alderen 6 og 8. Mini-cricket regler er designet til at være kortere end almindelige cricket kampe for at tage højde for evner og opmærksomhed spændinger af yngre spillere. Reglerne for denne variation af cricket forklarer scoring metoder, længde af kampe, regler for sammensætning af hold og mere.

Regler for hold

I henhold til reglerne for minikricket skal de bestå af otte spillere pr. Side. Spillere skal være yngre end 8 år ved midnat den 31. august i registreringsåret for at kvalificere sig til minikricket. Enhver spiller ud over 8 skal være registreret som reserve spillere, der spilles på roterende basis hver uge.

Regler for Batting Side

Reglerne for hold på flagermus angiver, at hvert hold bruger otte spillere til batting. Disse spillere er opdelt i fire par med hvert par mod fire overs. Der er ingen grænse for hvor mange gange en enkelt batsmen kan gives ud. Batsmen ændringer slutter i batting rækkefølge når afskediget, efter afslutningen af ​​overs eller efter en coaches skøn, der ønsker at udligne batting tid.

Regler for Fielding Side

Fielding side er forpligtet til at have syv fieldmen og en wicketkeeper. Reserve spillere kan tage plads til fieldmen, men kan ikke bat eller skål. Bowlers kan bruge enten overarm eller underarm teknik, men brug af en overhånd teknik anbefales. Bowlere må kun skåle til to overs for at fremme rotation mellem spillere. Holdene opfordres også til at rotere spillere til forskellige fieldingstillinger. Fieldsmen må ikke markere bolden, før det har passeret stubben på batsmanens ende, og markerne må ikke bevæge sig, før batsman har haft en sving.

Nogle vilkĂĄr for spil

Grænsen for spilområdet i mini-cricket er sat til 25 meter radius fra hvert sæt stubber i oval form. Reglerne dikterer en tonehøjde, der måles til 15 meter fra en stub til den næste, og at overs skal bestå af seks bolde. Bowlere, der kaster bolden, straffes, og strejker må kun udleveres, når bolden er vellykket bøjet og fanget.

scoring

Scoring i mini-cricket er bestemt af antallet af scorede scoringer. Resultatet bliver optalt af begge hold og sammenlignet i løbet af kampen. Tallier er også lavet på scorecardet, der angiver resultatet af hver bowlers præstation; Hvis de afskediges, registreres også omstændighederne ved deres afskedigelse.

Del:
Kommentarer