Middle School Baseball Pitching Rules

Middle School Baseball Pitching Rules

I modsætning til kollegiale atletik er der ingen styrende organer for mellemskolesport i USA. Imidlertid har de fleste stater og lokale ligaer udviklet lignende regler for det tilladte antal innings pitched og distance krav fra højden til pladen. Fordi mellemskolesport er ikke lige så konkurrencedygtig som gymnasial sport, kan information om specifikationer være svært at finde. Der er dog tilstrækkelige ressourcer til at få en generel ide om regler for mellemskolekande.

Innings Pitched

Tennessee Gymnasium Athletic Association, Massachusetts Interscholastic Athletic Association, og en række lokale ligaer har vedtaget lignende protokol for antallet af innings mellemskole atleter i både baseball og softball ligaer kan pitch. I henhold til disse almindeligt anerkendte regler må eleverne ikke pitche mere end 12 innings per uge og ikke mere end syv på en dag. Pitching til en enkelt smør anses for at være en inning, der er præget af disse regler. En studerende, der kan placere mere end fire innings på en dag, er forbudt at pitche i efterfølgende dage. Afvigelser herom fastsætter, at eleverne ikke kan sprænge mere end syv innings om ugen.

Afstandsregler

Ifølge regler udstedt af Californiens Academic Athletic Association, er en mellemskole pitching mound forpligtet til at være 54 meter fra hjemmeplade. Nogle mellemskolefelter placerer gummi 50 fod fra hjemmeplade. Det er dommerens ansvar at måle afstanden fra pladen til gummi. Hvis gummibevægelsen ikke er mulig, skal en erstatning indstilles til den passende afstand. Massachusetts Interscholastic Athletic Association er i overensstemmelse med denne regel.

Andre regler

I henhold til reglerne for middelalderlige baseball i Tennessee-gymnasiet kan pitchere, der er blevet fjernet fra højlandet, spille i andre positioner under spillet, medmindre det forhindres i at gøre det på grund af obligatoriske hvilebestemmelser. Californiens Athletic Academic Association fastholder en særskilt og meget eksplicit regel, der fastsætter, at alle kanner bærer en baseball hat, mens de pitching. Amerikansk legion mellemskole baseball regler kræver, at eleverne spiller for holdet, der er garderobeskabe til spillerens forældre.

Del:
Kommentarer