Metamucil til vægttab

Metamucil til vægttab

De fleste amerikanere får ikke næsten nok fiber, hvilket er uheldigt, fordi en fiber med højt fiberindhold kan forbedre tarmens sundhed, stabilisere energiniveauerne og hjælpe vægttab. Det er bedst at øge dit fiberindtag ved at spise mere frugt, grøntsager og fuldkorn; Hvis det ikke er muligt, kan et fibertilskud, såsom Metamucil, hjælpe. Altid konsultere din læge, før du tilføjer et supplement til din kost.

Hvordan Fiber Aids Vægttab

Fiber tilføjer bulk til dine måltider men meget få kalorier. Når du spiser mad i fiber, kan du spise den samme mængde mad, men du føler dig mere tilfreds, end du ville efter at have spist mad, der er lav i fiber. En type fiber, kaldet opløselig fiber, bliver til et gelignende stof, når det kommer i kontakt med mavejuice. Dette slam hjælper med at bremse din fordøjelse og kan hjælpe dig med at føle dig fyldig i længere tid efter at have spist. Metamucil og nogle andre fibertilskud er lavet af psylliumskaller, afledt af de små, gelignende frø af Plantago ovata planten. Psyllium er op til 70 procent opløselige fibre.

Fiber Studies

Nogle undersøgelser understøtter fiberens effektivitet i vægttab. I et 16-ugers studie, der blev offentliggjort i British Journal of Nutrition i juni 2008, fordelte forskere 200 overvægtige patienter på en energibegrænset kost i grupper, der modtog enten et opløseligt fibertilskud eller en placebo. Patienter, der modtog fibertilskuddet, rapporterede øget mæthed efter et måltid og tabte mere vægt end patienterne, der fik placebo. En anden undersøgelse, der blev offentliggjort i fedme i februar 2012 og involverede over 1.000 deltagere, viste, at folk, der spiste mere opløselige fibre, havde mindre visceralt fedt, hvilken type fedt hovedsageligt findes omkring midsektionen. Faktisk fandt forskerne i løbet af femårsperioden, at for hver 10 grams stigning i opløselige fibre, der blev konsumeret hver dag, faldt deltagernes grad af fedtopbygning med over 3 procent.

Metamucil Supplement

Metamucil markedsføres for at lindre forstoppelse, ikke for vægttab, selv om det kan være effektivt til det formål, ifølge University of Maryland Medical Center. Tilskuddet kommer i pulverform, der skal blandes med vand og forbruges straks, ellers bliver det tykt og svært at drikke. Andre tilgængelige former er kapsler og tyggbare wafers.

Tag forholdsregler ved brug af fibertilskud, fordi de kan hæmme absorptionen af ​​dine medicin. Tage tilskuddet mindst to timer før eller efter at tage din medicin. Tag heller ikke den fulde dosis i første omgang; at tilføje for meget fiber til din kost for hurtigt kan resultere i fordøjelsesproblemer. Drik rigeligt med vand, når du tager dit tilskud og hele dagen for at forhindre forstoppelse.

Overvejelser

Selvom der ikke er nogen magisk mængde fiber til at tabe sig, kan du nemt opfylde det anbefalede daglige fiberindtag på 25 til 30 gram ved at tilføje flere fiberrige fødevarer til din kost frem for at tage et supplement. Fyld halvdelen af ​​din tallerken ved hvert måltid med frugt og grøntsager, og få en servering af fuldkorn, såsom brun ris eller quinoa. Vælg hele korn over raffinerede korn, som har haft meget af deres fiber fjernet under behandlingen. Spis mere kødfrie måltider for at øge dit indtag af fiberrige plantefødevarer og snack på frugt og grøntsager mellem måltiderne.

Del:
Kommentarer