Mesomorph Diet Plan

Mesomorph Diet Plan

Teorien om Somatotyper klassificerer menneskelige kroppe i henhold til tre generelle typer: tynde og lette ektomorfer, naturligt muskulære og atletiske mesomorfer og omfangsrige, men bløde udseende endomorphs. Den Somatotype teori fastholder, at tilpasning ernæring og kost til hver specifikke kropstype vil hjælpe enkeltpersoner med at nå deres diætmål. Mens mesomorph har en genetisk fordel i deres evne til at få muskler og brænder fedt nemt, kan typespecifikke ernæringsmæssige anbefalinger hjælpe dem med at maksimere magert muskelgevinst og vægttab.

Generelle anbefalinger

Mens mesomorfer har fordele, som de andre kropstyper mangler, kan de ikke tage deres genetiske fordele helt for givet. Desuden kan en dårlig kost føre til sundhedsrisici og ernæringsrelaterede sygdomme, og aldring vil til sidst ødelægge den robuste metabolisme af en mesomorph.

En mesomorph kan bestemme, hvor mange kalorier hun skal spise om dagen for at opretholde sin nuværende kropsvægt ved at multiplicere sin nuværende kropsvægt med 15 (derfor har en 200 pund person 3.000 kalorier dagligt). På makronæringsgrundlag bør mesomorphs stræbe efter at spise en diæt, der er 40 procent kulhydrat (carbs), 30 procent protein og 30 procent fedt.

Kost til at opnĂĄ magert muskelmasse

Mesomorphs søger at gå op i vægt, især i form af magert muskelmasse, skal indtage flere kalorier hver dag, end deres krop har brug for til blot at opretholde deres nuværende kropsvægt. Mesomorphs søger at tabe sig kan tage lidt mindre end deres vedligeholdelseskalorier, samtidig med at de justerer de typer mad, de spiser og deres træning. Desuden skal mesomorfer, der søger at få magert muskelmasse, passe på at spise flere kalorier og en højere mængde protein, selv om de ikke træner i dage.

For at få magert muskelmasse, skal mesomorfer skyde for at øge mængden af ​​protein, de tager i. Mål for 1 til 1,5 g pr. Pund legemsvægt. Desuden sænke den samlede mængde kulhydrater du indtager, og prøv at spise mere lavglykæmiske indekscarbs (kartofler, fuldkornsbrød, pastaer, bagels). Spise flere af disse langsomt fordøjelige carbs vil hjælpe med at holde insulinniveauerne stabile, så mere af den vægt du får, vil være i form af magert muskel, snarere end opbevaret fedt. Den eneste gang en mesomorph skal spise højt glykæmiske (hurtigt fordøjende) kulhydrater (som maltodextrin eller glucose) er med deres protein efter en træning.

Kost til at tabe fedt

Mesomorphs søger at tabe sig, bør stræbe efter at spise mindre måltider hyppigere. Dette vil forårsage en følelse af satiation (fylde), der vil hjælpe dem med at spise mindre, og vil også bidrage til at holde insulinniveauerne stødere. Derimod vil spise store måltider med sjældne intervaller forårsage insulinpig, der får din krop til at opbevare kalorier som fedt.

Også, når du spiser carbs, skal du kun spise dem på bestemte måltider, umiddelbart efter træning (efter træning) og til morgenmad. På de resterende måltider erstatter grønne grøntsager og frugter i stedet for kulhydrater, og fokuserer på fiberprodukter, som yderligere vil øge satiationen. Hvis du forsøger at tabe sig, prøv kun at spise lavglykæmiske carbs; dette vil hjælpe muskel gevinst og fedt tab.

For fedtindhold skyder du på fødevarer med højt indhold af omega fedtsyrer (3, 6 og 9) som laks og tager i gode fedtstoffer, der indeholder essentielle fedtsyrer. Disse omfatter, nødder, avocados hørfrø og olivenolie. Selv når du forsøger at tabe sig, har din krop stadig brug for nok fedt, især for at lave testosteron, som ikke kun hjælper med at opbygge muskler, men brænder også fedt.

Del:
Kommentarer