Menuer til en No-Carb Diet

Menuer til en No-Carb Diet

Diæt, der er lavt eller tom for kulhydrater, som Atkins diæt, er populære og effektive metoder til vægttab. Spørgsmålet er: Når spiser du ingen carbs, hvad spiser du? Heldigvis er der masser af madmuligheder til rådighed for at skabe sunde, smagfulde og tilfredsstillende måltider uden kulhydrater.

kød

Ubearbejdet kød er helt carbfri. Dette omfatter oksekød, svinekød, kylling og andre proteiner. Den bedste måde at forberede kød på er ved at bage eller grille, hvilket sikrer, at færdigvaren er en fedtfattig skål. Kød kan steges, men afstå fra at bruge enhver form for opdræt eller dej, som vil tilføje uønskede carbs.

For at opretholde en sund kost, prøv at vælge fedtholdige stykker af kød. Undgå forarbejdede frokostkød og fastfood kødsandwich; Disse kødprodukter er ofte pakket med et kornbiprodukt som fyldstof.

Frugt og grønt

Mange grøntsager har ingen carbs, herunder salat, spinat og selleri. Som regel vil de fleste grønne grøntsager have nul eller meget få kulhydrater. Carbindholdet vil være det samme, om grøntsagen er rå eller kogt. Blomkål, broccoli og squash er lav i carbs og bør spises sparsomt. En simpel og næringsrig vegetabilsk menu er en saladsalat med lav carb-dressing. Hold dig væk fra stivelsesholdige grøntsager, som kartofler, majs og gulerødder. De er meget høje i carbs.

Lavsukkerfrugter kan forbruges moderat. Disse omfatter meloner, æbler og bær. Friske frugtsalater eller desserter uden tilsat sukker eller sirupper er en ideel godbid til din søde tand.

Mejeri

Mejeriprodukter, herunder fedtfattige oste og yoghurt, har også lavt kulhydratindhold. Mælk, smør og flødeost bør begrænses. Laktosen i mælk forarbejdes af kroppen som sukker, så for meget mejeri vil overstige lav-carb kostbehov.

En anden mulighed omfatter lactosefri mælk og oste eller usødet soja mælkeprodukter. På grund af de manglende sukkerarter vil denne type mælke smager anderledes end traditionelle mejeriprodukter, og måske må du ikke lide dine smagsprøver som en selvstændig drik. Prøv i stedet madlavningsprogrammer til saucer og smoothies.

Seafood

Udover at opfylde dine proteinbehov er fisk højt i raske Omega-3 fedtstoffer. Mange fisk har nulcarbs, herunder makrel, mahi-mahi, laks og tun. Rejer, languster og krabber indeholder også nul kulhydrater. Undgå østers og muslinger, da de er højere i carb-indhold. Som med kød vil skaldyr være lavest i kulhydrater, når de tilberedes grillet eller bagt.

Når der er en carbfri eller lav carb diæt, er den rigtige ernæring vigtig. Selv om vægttab er blevet bevist selv når man praktiserer en fed fedtfattig lav-carb-diæt, medfører visse hjerterisici en diæt med højt fedtindhold.

Prøv at forberede balancerede menuer ved hjælp af grøntsager og fedtfattigt kød eller fisk i hvert måltid. Vifte af måltid valg er endeløs-fajitas, supper og salater i enhver kombination. Brug lav-carb brød, tortillas eller pastaer til at opfylde dit behov for et stivelsesholdigt emne på din plade.

Del:
Kommentarer