Mental Toughness Aktiviteter

Mental Toughness Aktiviteter

Mental sejhed er et udtryk der bruges i sport for at repræsentere, hvor godt atleter håndterer de fysiske og mentale krav i deres sport. En person med god mental sejhed vil kæmpe igennem den hårde fysiske karakter af deres sport såvel som smerten ved at blive scoret imod eller tabe. Mental sejhed er vigtig i sport såvel som i andre begivenheder. Det kan opbygges og fokuseres på ved hjælp af enkle aktiviteter og spil.

Det er ikke mig

Når noget går galt i en persons liv, som at tabe et spil, kan de ofte føle, at dette afspejler deres personlighed og selvværd. Brug denne aktivitet til at minde dine spillere og dig selv om, at dit selvværd er uafhængigt af tabet. Saml dine atleter sammen. Giv dem stykker papir og få dem til at opdele papiret i to kolonner. En kolonne skal sige "positiv", mens den anden skal sige "negativ". Den negative kolonne skal fyldes op med, hvordan det føltes at tabe spillet, og hvordan det påvirker atletens selvværd. De positive aspekter bør være aspekter af deres liv, der er positive og værd at rose. Fortæl atleterne at de skal komme med to positive til hver negativ. Mens man laver listen, bør de begynde at indse, at de har et værd ud over deres spil og bør begynde at opstå mentalt. Gør denne aktivitet, når dit team virker demoraliseret.

Konkurrence Simulering

At øge dine atleteres selvværd og selvtillid er vigtig, men denne tillid vil blive misforstået, hvis den ikke testes i en virkelighedssituation. Hjælp til at hæve dine atleteres mentale styrke ved at køre dem gennem nogle simulerede konkurrence. Selv om dette ligner almindelig praksis og øvelser, bør disse konkurrencedygtige øjeblikke afspejle et område, hvor dine atleter føler sig svage eller ubekymrede. For eksempel, hvis en kører tilbage på din fodbold har kæmpet med at bryde tackler, skal du oprette en øvelse, hvor hver spiller forsøger at tackle ham, når han løber ned ad banen. Dette vil tvinge spilleren til at stramme op mentalt for at foregribe tackle og bryde dem. Det kan også hjælpe med at forberede ham på uundgåeligt at blive håndteret hurtigt og nemt. Konkurrencesimuleringer kan og bør bruges uden for sportens verden. For eksempel skal en mand, der er bange for at flyve, se film med fly og spille flysimulatorer.

Hold det positivt

Negative tanker har en måde at ødelægge mental sejhed på. At holde negative tanker ud af dit sind mens du fremmer den positive kan føre til en mentalt stærkere person. Spil dette spil med dine atleter eller nogen, du tror, ​​har brug for en moralforstærkning. Opsæt din gruppe af spillere og sæt dem alle ned. Læs en liste over ideer til dine atleter. Til sidst læser du en negativ ide eller tænkt højt. Atleterne skal klappe, når de hører den negative ide. Det første par at klappe får 30 sekunder til at erstatte den negative tanke med en positiv tanke. De andre hold kan så stemme om, hvor effektiv den tankegang ville være i at skabe en positiv følelse af selv. Hvis flertallet af holdene ikke synes det er effektivt, får et andet hold en chance for at svare. For hvert svar, der anses for effektivt, giv holdet et point. Dette spil kan være nyttigt i forretningsmiljøer såvel som i sportsverdenen.

Del:
Kommentarer