Medrol Dose Pack Instruktioner

Medrol Dose Pack Instruktioner

Medrol, også kendt som methyprednisolon, er en medicinsk steroid, der bruges til at fjerne kroppen af ​​betændelse. Dette lægemiddel bruges til at behandle tilstande som astma, allergiske hudsygdomme, arthritis, lupus, ulcerøs colitis og andre medicinske problemer, hvor en steroidmedicin kan hjælpe. Dosepakken gør det muligt for patienten at få en terapeutisk dosis af steroiden om seks dage for at forhindre betændelse i kroppen.

SĂĄdan bruges dosepakken

En Medrol Dose Pack indeholder 21 4 milligram piller, der varer i seks dage. Patienten starter med seks piller (24 milligram) og tager en færre hver dag, indtil pakken er færdig. Pillerne tages oralt med et helt glas vand før morgenmad, efter frokost, efter aftensmad og ved sengetid (i henhold til dagen). Patienten får en stærk dosis af steroiden på den første behandlingsdag, og da dosis falder ved udgangen af ​​den sjette dag, bør det inflammatoriske problem falde. Hvis din medicinske tilstand ikke forbedres, skal du kontakte din læge for at blive revurderet. Opbevar denne medicin væk fra varme eller fugt.

Informer din læge om alle de lægemidler du tager (recept og i disken) og andre medicinske forhold, du har før du tager en Medrol Dose Pack. Hvis du er planlagt til operation, skal lægen være opmærksom på, at du er på en Medrol Dose Pack. Det skal aldrig tages, hvis du er allergisk overfor methylprednisolon eller har en svampeinfektion. Da steroider kan svække immunsystemet, undgå folk, der har forkølelse og influenza. Kontakt din læge, hvis du bliver udsat for mæslinger eller kyllingepokke, da disse sygdomme kan blive alvorlige, når en person er på steroidmedicin.

Tag pillerne i dosispakningen som anvist, og forsøg ikke at stoppe pillerne pludselig. Ubehagelige abstinenssymptomer kan dukke op, hvis du ikke spiser steroiderne gradvist. Steroid tilbagetrækningssymptomer omfatter ledsmerter, muskelsmerter, træthed, hovedpine, kvalme, opkastning og feber.

Bivirkninger af Medrol Dose Pack

Methyprednisolon har nogle bivirkninger som søvnløshed, humørsvingninger, svedtendens, hovedpine, kvalme og andre mindre ubehag, der ikke er alvorlige og kan nedsætte som din krop justerer sig til medicinen. Kontakt din læge, hvis du har problemer med din vision, åndenød, hævelse, blodig eller tåre afføring, hurtig puls, højt blodtryk eller svaghed i benene, hvilket kan indikere, at du taber kalium.

Fødevare- og lægemiddeladministrationen placerer Medrol som en kategori C i graviditet, hvilket betyder, at denne medicin kan være skadelig for fosteret. Fortæl din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid under denne steroidbehandling. Methyprednisolon kan passere i modermælk, så det kan skade en pleje baby.

Del:
Kommentarer