Mave-slankende øvelser

Mave-slankende øvelser

Der er ubehagelige fysiske problemer ved at være overvægtige, især hvis du får for meget fedt i dit talje eller maven. At få en magert mave er muligt med en kost, der får dig til at brænde fedt, som at spise eller drikke mange frugter og grøntsager. Men motion er så afgørende for din levebrød som at arbejde for at sørge for dine behov. Giv din mave lidt hjælp med mave-slankende øvelser.

Arbejde de muskler

Isoler de mavesmykker. Lig på ryggen på gulvet og lav crunches, sit-ups og abdominal hold, der retter sig mod maves muskler. Træt af gulvøvelsesrutinen? Gør også maven øvelser sidder eller stående. Træk din mave ind så vidt du kan mens du udånder. Prøv at røre ryggen med din navle og hold en tæller på 10, og slip derefter. Start med så mange gentagelser som du kan. Indstil et mål og gradvist øge antallet af gentagelser. Træk din mave ind og skubbe ud, styre bevægelsen, mens du koncentrerer dig om at trække tæt ind. Lær at isolere de forskellige muskler i maven ved hjælp af denne metode. Dette kan gøres overalt og i de fleste stillinger.

Brug en stabilitetskugle til at slanke sig ned. Træning med en stabilitetskugle får dig til at bruge dine indre maves muskler, der understøtter dine indre organer og rygsøjlen.

Energiser din krop

Involver hele din krop i at miste stædig fedt. Alternativ din rutine ofte for at præsentere en fysisk og mental udfordring. Indarbejde aerob træning tre til fem gange om ugen i mindst 30 minutter om dagen. Jogging, boksning, svømning og jævn hoppe reb bruger både ben og arme samtidig, holder din puls op, brænder de fleste kalorier pr træning.

Løft vægten eller Pilates to eller tre gange om ugen for at opbygge kerne musklerne.

Gå hurtigt udendørs. Svøm ved søen for at ændre tempoet. Padle en kano. Placering af dig selv lavt på dine knæ i kanoen kan give dig mere træning end kajakroning eller roning, der brænder flere kalorier i timen, mens du nyder din maves muskler.

Aktiviteter som raking blade, skovle sne og cykling tilbyder moderat aerobic fordel.

No-Stress Slim Down

Stress vil få dig til at pakke på ekstra abdominal bulges.there er mave-slankende øvelser for mennesker i alle samfundslag. Find hvad det er du nyder at lave og af stress. Dancing stimulerer sindet, lindrer stress og øger energi, styrke og muskel tone. Salsadans kan forbrænde så meget som 420 kalorier i timen. Polynesisk dans er en lav-træningstræning, der anvender små, kontrollerede bevægelser i hele abdominalområdet. Mavedans kombinerer øvelser for hver muskel i maven. Du lærer at isolere muskelgrupper og koordinere mellem og styre musklerne, hvilket resulterer i toning og styrkelse af din mave.

Husk at bestemte toning øvelser vil ikke slanke din buk alene. Dit fysiske velvære begynder indefra. Ansæt alle veje med velvære ved at spise rigtigt, få nok søvn og lave øvelser for at slanke din mave.

Del:
Kommentarer