Master Lock U Lock Bærebøjlevejledning

Master Lock U Lock Bærebøjlevejledning

En pålidelig og vellavet lås er den første forsvarslinje mod tyveri på din cykel. Det betyder selvfølgelig, at du har en lås med dig, uanset hvor du tager din cykel. Din Master Lock U-lås bærer beslag gør dette job mindre besværligt, samtidig med at sænke sandsynligheden for, at du ved et uheld vil forlade din lås et sted. Beslaget fastgøres direkte til din cykel. Når beslaget er fastgjort, bliver det automatisk at finde og transportere din lås.

Trin 1

Bestem hvilken del af cykelrammen der er den bedste placering for din Master Lock U-lås. Dette kan være et af de rør, der danner din cykelrammens indre trekant.

Trin 2

Løsn bærebeslaget fra U-lås, og indstil U-lås til side.

Trin 3

Bemærk indsatsen inde i en af ​​fastgørelsesklemmerne. Denne indsats fungerer som en shim, hvilket gør det muligt for bærebeslaget at passe smalere cykelrammerør. Sæt denne indsats til side.

Trin 4

Indsæt den krumme ende af Master Lock U-låsen gennem åbningen i den mindre af de to sidebelægningsklemmer. Forvent en god pasform.

Trin 5

Adskil den største af de to sidekollisionsklemmer og vik den omkring den valgte del af cykelrammen. Hvis beslaget ikke passer godt ind, skal du fjerne klemmen og montere det aftagelige indsats inde i beslagets bæreklemme, inden du monterer bærebeslaget på cykelrammen.

Trin 6

Kontroller, at U-låsen passer tilstrækkeligt inden for cykelrammen. Brug om nødvendigt en Phillips skruetrækker, og fjern skruen, der forbinder de to beslagsklemmer. Vink braketten for at give U-låsen tilstrækkelig clearance før genmontering og stramning af skruen.

Trin 7

Indsæt de rigtige skruer eller bolte gennem de to huller ved siden af ​​beslagets klemme, der er fastgjort til cykelrammen. Et sæt både bolte og skruer er til rådighed. Skruerne er kortere end boltene. Hvis skruerne ikke er tilstrækkelige til at fastgøre de to ender af beslagets klemme sammen, skal du vælge sæt bolte.

Trin 8

Træk en møtrik på spidsen af ​​hver skrue eller bolt. Hold møtrikken på plads, mens du bruger Phillips skruetrækker til at stramme hver skrue eller bolt.

Del:
Kommentarer