Manglende evne til at kneppe og knæskader

Manglende evne til at kneppe og knæskader

Knæskader kan forårsage alle mulige problemer. Fordi knæet fungerer som et hængsel og giver løftestang til benene, er det afgørende for bevægelser som bøjning, vridning, hukning og stående. Når knæet er ondt, opstår der hævelse, såvel som anden skade, der begrænser bevægelsen af ​​benet og forårsager smerte, når der sker normal aktivitet. Forståelsen af ​​hvordan knæet fungerer kan forklare, hvorfor squat er ofte umuligt, når der er involveret skade.

Betydning

Knæet tjener som "hængsel" til benet. Ved at være i stand til at bøje, dreje, vride, rette, skubbe og trække, knæleddet giver benmusklerne med mere drejningsmoment og total styrke samt meget mere fleksibilitet. Når en person kneber sig, er knæet bøjet til sin fulde kapacitet, idet vægten af ​​kroppen sænker til midten bag knæleddet. Quadriceps musklerne og alle de tilknyttede ledbånd og sener strækker sig for at imødekomme forandringen i balance, og knædækslet låser på plads over de bøjede benben.

effekter

Virkningerne af knæskader kan forårsage alle former for problemer med hukommelsen. Hævelse, som er den første reaktion på en skade, vil forøge knæleddet, i det væsentlige fortykkelse og frysning, hvilket gør det næsten umuligt at bøje. Følelsen af ​​"tæthed" vil bøje knæet smertefuldt, og der er sandsynligvis også en følelse af svaghed. I tilfælde af revet ledbånd eller løse legemer i knæleddet kan knæet enten "falde sammen" og ikke holde i vægt, eller det kan "fryse" og låse i stilling. Begge disse situationer gør det umuligt at hæve sig.

typer

Der er flere forskellige typer knæskade. Akne knæskader, som brudte knogler eller forskydninger, gør knæet umuligt og skal behandles med det samme med det samme. Kroniske knæskader, som f.eks. Anstrengte sener, bruskproblemer eller slidgigt, kan forårsage problemer med knæfunktioner og gøre hukommelsen smertefuld og vanskelig. Overforbrugsskader vil reagere på hvile og ofte er en fuld tilbagesendelse mulig. Afhængigt af hvilken type skader knæet har, kan hukommelse måske eller ikke være en acceptabel handling efter behandling af skaden.

Advarsel

Det er vigtigt at forstå, at hvis du tvinger dit knæ til at arbejde, når det er skadet, vil du sandsynligvis forværre skaden og forårsage mere skade. Hele få knæproblemer kan arbejdes igennem, og knæet får fungere selv når der er betydelig skade. Dette gælder især i tilfælde af brusktårer. Hvis knæet føles som om det er ustabilt, eller hvis der er skarpe eller skørpine omkring knæet, er det vigtigt at komme straks af og søge lægehjælp.

Overvejelser

Hvis du oplever knæsmerter, uanset om den er skarp eller kedelig, er det vigtigt at genoverveje enhver aktivitet, der kan stresse knæet eller øge ubehag. Det bedste råd er, hvis det gør ondt, når du gør det, gør det ikke. Hvis dine knæ gør ondt, når du squat, gør et punkt for ikke at gøre det, eller gør det så lidt som muligt. Hvis du kender årsagen, som fedme eller gammel skade, så er chancerne for, at du ikke behøver at søge yderligere lægehjælp. Men hvis dit problem er nyt eller intensiverer, er det tid til at søge hjælp.

Del:
Kommentarer