Målmand Øvelser at gøre alene

Målmand Øvelser at gøre alene

I en perfekt verden ville dit hold have en målmands træner og adskillige assistenter til at give dig tilpassede øvelser samt halvfelt øvelser, der rekrutterer halvtreds holdkammerater som en angribende hold for at efterligne spilbetingelser. Men som Rolling Stones synger, "du kan ikke altid få, hvad du vil" - hvilket betyder, at selvom du vil blive bedre, har dit rekreative eller endda rejsehold ikke altid ressourcerne. Du kan dog stadig polere din færdigheder solo.

Feltøvelser

Du kan tage bolden ud på banen og udføre jonglering, denne gang med dine næver i stedet for dine fødder. Kast bolden i luften og fortsæt med at slå det i luften for at arbejde med dine parrying-færdigheder. Anbefal forfatterne af "Soccer Goalkeeping Training." Tilt hovedet lidt bagud og gør lyset bevæget fremad, bagud eller lateralt for at holde sig under bolden. Hold derefter bolden over hovedet og slip det bag dig. Bøj over, nå mellem dine ben og prøv at fange bolden, før det hopper begyndere kan tillade det at hoppe en gang. Denne øvelse hjælper med at opbygge hurtige reaktionstider.

Vægboremaskiner

Uanset hvilken overflade du kan finde - en tennisspidsvæg, siden af ​​et rekreationscenter, et varehus eller en indendørs gymnastiksalvæg - kan trykkes i brug til vægboringer. Kast eller spark bolden mod væggen i varierede højder og vinkler, og prøv at snag 100 rebounds i træk uden at droppe nogen, rådgive forfatterne af "Soccer Drills and Skills." Arbejd især med at fange høje bolde med begge hendes fingre Fang og kast bolden om og om igen, bøj ​​kun dine arme ved albuerne. Som du bliver mere dygtig, skal du erstatte en medicinskugle til en fodbold.

plyometrics

Du kan inkludere hoppetov i dit regime, og arbejder op til 10 til 20 minutter med skiftende hurtige og langsomme intervaller. Denne solo øvelse virker i alle ben- og fodmusklerne, kræver mental skarphed til at forblive i rytme og giver både en anaerob træning og opvarmning til andre aktiviteter, noterer træner Tim Mulqueen i "The Complete Soccer Goalkeeper." Tilføj agility arbejde på en hastighedsstige og mini-forhindringer, i sidste ende mens du holder en bold for yderligere konditionering.

Reflekser og fodfærdigheder

Gå tilbage til væggen for et bor, der forbedrer dine reflekser frem for dine grundlæggende færdigheder. Tretiak shuffle indebærer stående 4 meter fra væggen med en tennisbold i højre hånd. Kaste bolden under hånden ved væggen, skift til højre og tag rebound overhånd i din højre hånd. Gentag med din venstre hånd for at arbejde på øjenkoordinering. Indpak dig med jonglering med dine fødder denne gang i stedet for dine hænder og tappe bolden op med toppen af ​​din sko for at efterligne den klassiske feltspillerens boremaskine. Forbedrede fodkvalifikationer er værdifulde, når du skal bruge dine fødder i målet.

Del:
Kommentarer