Mad, der skal undgås inden træning

Mad, der skal undgås inden træning

Korrekt ernæring kan gøre eller bryde en træning. Spis de rigtige fødevarer, og du vil strømme gennem motion med masser af energi til overs. Spis de forkerte fødevarer, og du kan være kort på energi og endda gøre dig syg. Ved at vide, hvilke fødevarer der skal undgås inden i gymnastikken, sørger du for, at dine måltider og snacks hjælper - ikke ondt - dine træningsprogrammer.

Fedtholdige fødevarer

Mens du måske ønsker en burger inden gymnastiksalen - hej, vil du udøve kalorierne, ikke? - Indulging i fedtholdige fødevarer er aldrig en god ide før motion. Fedt i fordøjelsessystemet kan resultere i en behagelig, oppustet følelse, ifølge MayoClinic. Opblødning og glathed kan gøre dig alvorligt ubehageligt under en træning, så det er bedst at nå til lettere billetpris og gemme de fedtede fødevarer til en en gang imellem splurge.

High Protein Snacks

Nogle proteinstænger og shakes markedsføres som præ-træningsprodukter, men det er vigtigt at du læser etiketter, før du spiser dem. Mens protein kan give dig langvarig energi, fordøjes det ikke hurtigt. Hvis en snack er høj i protein, men mangler komplekse carbs, kan du ende med at føle sig sulten under din træning. Hvis du vil spise en proteinbar, skal du kigge efter en, der indeholder kulhydrater også - de giver dig hurtigbrændende energi, mens proteinet fordøjes.

High-Fiber Foods

Spise en stor salat virker som en god ide før motion, især fordi det er let og ikke vil lade dig føle opblødt og træg. Desværre har fiberfibre en mere ubehagelig bivirkning, der centrerer om, at fiber passerer gennem fordøjelsessystemet ret hurtigt. Hvad der lignede et let måltid kan få dig til at køre på badeværelset, når du forsøger at strømme gennem en træning.

Sukker og koffein

Du kan få brug for en hurtig energi boost før motion, og derfor kan du nå frem til en koffeinfri energidrik eller en håndfuld candy. Men på forhånd overveje dette: Koffein og sukker giver dig en hurtig udbrud af energi, men begge kan lade dig føle sig træt efter den første udbrud, advarer Columbia University Health Services. Spring drinks og candy til noget sundere, og dine energiniveauer kan blive højere længere.

Korrekt timing

Næsten enhver mad kan være en forstyrrelse, hvis du spiser den på det forkerte tidspunkt. Når du planlægger motion, prøv at afslutte ethvert stort måltid mindst to til tre timer i forvejen for at give din krop tid til at fordøje fødevaren, før du krøller intensiteten. Hvis du føler dig sulten, før du træner, skal du prøve en let snack, der kombinerer protein med komplekse carbs, som en banan og jordnøddesmør eller et par stykker ost og hvedekager. På den måde bliver din mad en hjælper - ikke en hindring - til din motion succes.

Del:
Kommentarer