Low-Impact Cardio eller Aerobic Workout eller rutine

Low-Impact Cardio eller Aerobic Workout eller rutine

Aerobic træning er kendt for at få din puls op. Traditionelt var aerobic rutiner stærkt indvirkende, men med den kraft, der blev udøvet på ben og fødder, opstod stressfrakturer, skinnesplinter og lændesmerter som bivirkninger sammen med fordele ved aerobic med høj effekt, såsom hjertebehandling og kalorieindhold brænding. Effektive aerob træning giver dig stadig fordelene uden skaderne og kan være i form af ikke-dansøvelser som rodd eller cykling.

Et godt sted at starte

Hvis du lige er begyndt på vejen for at komme i form, er en kardio-træning med lav-effektive aerobic det bedste sted at begynde. At være mindre effekt, kan du lette ind i motion i første omgang og arbejde op til mere intens øvelse, hvis du vil. Det kan tage længere tid at se resultater med aerobics med lav effekt det langsommere tempo, hvormed du bliver tilpas, er den eneste ulempe. Du vil stadig forbrænde kalorier som med aerobics med høj effekt, bare ikke så høj en hastighed. Du vil også forbedre din hjertefrekvens og betingelse for dit hjerte, muskler og led med lavt slagkraft. Ekstra fordele ved lavimpressionskortio omfatter vægtkontrol og en forbedret følelse af velvære. Og kardio træning med lav effekt omfatter andre aktiviteter end at gøre vinranken til musik. Svømning, cykling, enten på vejen eller en stationær cykel, eller ved hjælp af roemaskinen eller elliptisk træner, får din hjertefrekvens uden at lægge ubehagelig belastning på dine ben, fødder og bageste ryg.

Udfører Low-Impact Aerobic

I stedet for de joltende og knusende trin med høj knæ, der anvendes i aerobics med høj effekt, anvendes glidende og marcherende bevægelser i lavt belastende aerobe rutiner. Forøgelse af din puls er opnået ved brug af håndvægte og ved at understrege armbevægelserne. I deres 2012 bog "Fitness and Wellness" anbefaler Werner W. K. Hoeger og Sharon Hoeger at holde sig i konstant bevægelse for at holde din hjertefrekvens i varigheden af ​​aerobic med lav effekt. Dette kan opnås med løbende armbevægelser, pumpe dem i løbestil, slå dem ud til siderne, bringe dem tilbage og derefter stanse til forsiden eller endda overhead. At være i konstant bevægelse under en aerobic rutine uden dans er endnu nemmere. Når du er på cykel, elliptisk eller roemaskine, behøver du ikke stoppe. Bare hold pedal eller rove i løbet af din træning.

Blive bedre

Du kan tilføje en vis intensitet og variation til din træning med aerobic med aerobic. Træ aerobic anses for lavt, fordi en af ​​dine fødder altid er i kontakt med gulvet eller trinet. Træning på aerobic bænke, der kan være så lav som 2 inches eller så højt som 10, bringer intensiteten op og vil tage din puls sammen med den. En rutine med lav indflydelse kan omfatte opstigning, en fod ad gangen, på skridtet og derefter træde ned igen, træde tilbage og ændre retning for at træde ned bagud foran dit trin og derefter gentage kombinationen i omvendt for at bringe du tilbage bag dit skridt, efterfulgt af en march omkring dit trin. Løft dine knæ højt for at træde op på det aerobiske trin er et fælles træk i en lav-trænings aerobic rutine, og for at holde intensiteten op, kan du hele tiden pumpe dine arme, ligesom du gør, når du kører. Når du deltager i træ aerobic, starter du lavt og arbejder op til højere trin for at holde træningen interessant og at flytte forbi plateauer. Hvis du har hofte-, knæ- eller ankelproblemer, er der dog en ulempe for aerobic som en lavintensiv cardio træning. Konstant opstigning op og ned kan forværre disse forhold.

Vand-aerobic

Vand aerobic er næsten lige så lav effekt som du kan få, når du træner. Vandet reducerer tyngdekraften på din krop, hvilket betyder, at virkningen også reduceres. Det giver også modstand, som du ikke får, når du udfører aerobic bevæger sig på tørreland. Du kan også udføre suspenderede bevægelser, som jumping jacks for at øge din puls. Men i modsætning til at hoppe op og ned på land i vandet vil dine ankler, knæ og hofter ikke stresse under kraftens kraft. Nogle bevægelser du kan forvente at udføre til musik i en vand aerobic klasse omfatter en sand kryb, som gøres ved at løbe mens du læner fremad i diagonal position; lunges, trykke dine arme - palmer ned - ned til dine sider og derefter trække dem tilbage til vandets overflade; knæ elevatorer og ben spark; og går frem og tilbage med stigende hastigheder.

Aquadans

Aquadans er den effektive aerobic-træning, du får, når du krydser dansestil koreografi med vand aerobic. Du får kardio træning af dans og aerobic med de lave belastningsfordele, som vand giver. De ødelæggende virkninger på dine knæ og ankler, som du ville se på land med dansbevægelser, som spring og endda simple rocking, step-actions, elimineres i vandet. Næsten enhver form for dansestil kan indarbejdes i en in-pool-rutine fra afrikansk dans til salsa til square dancing. Hvis du deltager i en aquadans klasse, vil du blive opfordret til at nyde bevægelsen og udtrykke dig selv. Ifølge fitness instruktør Carrie Ekins, trin og træk du kan forvente at udføre kan involvere rocking side til side og frem og tilbage; Siden træder hurtigt og langsomt; armcirkler, spiraler og skubber ned i vandet såvel som frem og tilbage vandret lige under overfladen; tuck hopper; og langrendski-bevægelser - alt sammen med intermitterende armpumper for at holde din hjertefrekvens i gang.

Del:
Kommentarer