Lønninger i Off-road Racing

Lønninger i Off-road Racing

For enhver, der elsker sport, bliver professionel atlet og rent faktisk gør det som du elsker at gøre, er den ultimative drøm. Mens nogle sportsgrene, som basketball, fodbold og baseball, er kendt for at betale ret store lønninger til spillere, kan terrængående racing give en rytter mulighed for at opnå en respektabel levevis. Som med alle sportsgrene, desto bedre er du, og jo flere sejre du har i løbet af året, desto flere penge får du.

Job beskrivelse

Off-road racing, ofte omtalt som MX eller motocross racing, indebærer at køre en motorcykel på grusbaner. Motocross har eksisteret så længe som motorcykler; sporten blev imidlertid populær som en fuldvoksen tilskuer tegning i den sidste del af det 20. århundrede. Motocross har to klasser af løb. Den første er den mindre 250 klasse, som involverer 250cc firetakt motorcykler, eller 125cc to-takts cykler. Den anden, større og mere konkurrencedygtige klasse er 450-klassen, hvilket kræver, at rytteren bruger en 450cc firetakt eller en 250cc to-takts cykel. En typisk off-road spor vil have mange sving, vendinger og hopper med den første rytter for at fuldføre kurset, der tager hjem prisen. Som med andre typer racer er rytterne sorteret efter hvordan de placeres i de forskellige løb gennem hele sæsonen.

Team Løn

Ligesom med NASCAR eller Indy car racing er motocross racers ofte en del af et hold; Uafhængige ryttere er dog stadig almindelige i off-road racing, i modsætning til sin bilkonkurrence modstykke. Hvis du er medlem af et hold, modtager du en grundløn samt alt dit udstyr, transport til løb og omkostninger forbundet med at konkurrere. Hvis du er en selvstændig racer, er alle dine udgifter dit ansvar. Off-road racing betragtes som tilskuersport. Ifølge US Bureau of Labor Statistics var medianlønnen for atleter i en tilskuersport $ 104.470, fra og med 2010. Ricky Carmichael, som nok er den bedste motocrosser på alle tidspunkter, tjente $ 4,75 millioner i løn alene i 2006, ifølge "Sports illustreret."

Vinder

Præmiepenge tildeles vinderne af off-road racing på samme måde som i andre raceresport. Hvis du kommer først, får du flest penge, andet sted får lidt mindre og så videre. Hvis du er medlem af et hold, vil dit hold blive tildelt præmiepenge, og du vil modtage en bonus som aftalt i din kontrakt. Hvis du er uafhængig rytter, vil du være i stand til at holde alle dine præmiepenge. Det beløb du modtager afhænger af løbet og hvor du placerer. For en racer som Ricky Carmichael kan bonussen til et mesterskabs løb være så højt som en million dollars.

Sponsorering / PĂĄtegning

For mange atleter er sponsorer og påtegninger hvor de rigtige penge er, og off-road racing er ingen undtagelse. Hvis du udvikler et vindende omdømme, vil sponsorer forbundet med sporten sandsynligvis henvende sig til dig med tilbud om sponsorering eller påtegning. I nogle tilfælde er alt hvad du skal gøre, bære en uniform med deres logo på den. I andre tilfælde kan du blive bedt om at blive aktivt i reklamer eller reklame for en sponsor. Ofte gør de penge, en atlet foretager på påtegninger, langt større end hvad der er lavet af selve sporten selv. Ricky Carmichael er rapporteret at have tjent yderligere fire til fem millioner dollars i godkendelsespenge til 2006-sæsonen ifølge Sports Illustrated.

2016 Løninformation til sportsfolk og idrætskonkurrenter

Atleter og sportskonkurrenter har opnået en gennemsnitlig årsløn på $ 47.710 i 2016, ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics. I den lave ende tjente idrætsudøvere og sportskonkurrenter en 25 percentile løn på $ 26.390, hvilket betyder 75 procent tjent mere end dette beløb. Den 75. percentile løn er $ 95.290, hvilket betyder 25 procent tjener mere. I 2016 var 11.800 mennesker ansat i USA som atleter og sportskonkurrenter.

Del:
Kommentarer