Løbebånd træning for begyndere

Løbebånd træning for begyndere

Løbebåndet er en fantastisk måde at komme i form, fordi det er en kardiovaskulær øvelse. Du kan starte meget langsomt med løbebåndet ved at gøre det meste at gå. Så som din krop bliver vant til øvelsen kan du begynde at gå hurtigere og endda inddrage nogle jogging. Hvis du aldrig har jogget før eller ikke har jogget i lang tid, arbejder du op til en fuld 30-minutters jogging langsomt for at beskytte dine muskler.

Walk-Only Workout

Din første uge vil du gerne have din krop vant til løbebåndet. Du kan gøre dette ved at gå i 30 til 60 minutter tre til fire gange om ugen. Mens du går i denne varighed, vil du gerne holde din hastighed mellem tre og fire miles i timen.

Walking med meget lidt jogging

Hvis du finder ud af at gå er kedeligt for dig, kan du prøve at indarbejde en lille smule jogging i din trædemølle træning. Hvis du lige er begyndt, er det bedst for dig at varme op ved at gå mellem tre og fire miles i timen i fire og et halvt minut. På dette tidspunkt skal du jogge i 30 sekunder på mellem fire og fem miles i timen. Efter din jogging stint, vende tilbage til at gå i yderligere fire og et halvt minut. Gentag denne proces fem gange i en 30-minutters træning.

Træning med mere løbende

Hvis du vil udfordre dig selv mere, kan du starte med at gå i tre minutter mellem tre og fire miles i timen. Efter opvarmning skal du jogge i to minutter mellem 4,5 og 5,5 miles i timen. Gentag denne proces fem gange i en 30-minutters træning. Hvis dette er for meget jogging for dig, klipp det tilbage til at gå i fire minutter og jogge derefter i et minut; der er ikke noget galt med at arbejde op til mere jogging langsomt.

Mere udfordrende træning

Hvis du er rimelig aktiv og ikke kan lide at bruge så meget af din træning, kan du udfordre dig selv ved at tilføje mere jogging til træningen. For at gøre dette skal du starte med at gå i et og et halvt minut på tre til fire miles i timen. Efter opvarmning med vandreturen vil du jogge i tre og et halvt minut på mellem 4,5 og seks miles i timen. Gentag dette mønster fem gange for at færdiggøre et 30-minutters kredsløb.

Del:
Kommentarer