Løb og cykling

Sådan løser du en tredemølle

Sådan løser du en tredemølle

Hvis din tredemølle har tekniske problemer, kan du muligvis reparere det. Nogle almindelige problemer som slidte bælter er lette at ændre. Andre problemer kræver lidt know-how at rette op. Kontroller elforsyningen. Sørg for, at løbebåndet får strøm fra stikkontakten. For alle de resterende trin skal du slukke for strømforsyningen.

Sådan monteres en cykelbærer til en hatchback

Sådan monteres en cykelbærer til en hatchback

Montering af cykelbærer til hatchback er en nem måde at kunne bære dine cykler på på stier eller på udflugter. Størstedelen af ​​cykelbærere er bygget for at kunne vedhæfte en bil med et kuffert eller til en minivan eller SUV med en hatchback. Mens nogle cykelbærere vil variere i de specifikke trin til montering, er der nogle almindelige teknikker, når det kommer til hatchbacks.

SĂĄdan monteres en cykelĂĄs

SĂĄdan monteres en cykelĂĄs

Du kan som regel smide en cykelkæde i din rygsæk eller håndbageret kurv. Men for tunge U-låse - afgørende for effektiv sikkerhed - kan det være mere bekvemt at finde en monteringsposition på selve cykelrammen. Hvis du har et bageste stativ understøttet af stivere, skal du bare sætte den lige låsestang oven på stativet og dens U-formede skakle på ydersiden af ​​stiverne på den ene side.

Sådan opbygges en sikkerhedsnøgle til en tredemølle

Sådan opbygges en sikkerhedsnøgle til en tredemølle

Løbebånds sikkerhedsnøgler hjælper dig med at holde dig sikker, når du løber ved at dreje løbebåndet, hvis du kommer for langt væk fra det, men de tjener også et andet formål. I de fleste tilfælde kan du ikke slå din tredemølle på uden sikkerhedsnøglen på plads. At miste eller bryde en sikkerhedsnøgle kan helt sikkert medføre problemer for din træning, hvis du ikke er i stand til at erstatte den.

SĂĄdan starter du en snavscykel

SĂĄdan starter du en snavscykel

Nu da sommeren er ankommet, kan børnene ikke vente med at drive deres snavscykler og ATV'er. De nyder at ride med venner gennem stier, der vandrer gennem skoven eller viser deres ridekompetencer over hopper og gennem vædder. Hvad kunne være mere frustrerende, da du ikke kunne starte din snavscykel, når dine venner venter på at ride med dem?

Sådan sættes en combo på en Dakine Lock

Sådan sættes en combo på en Dakine Lock

Kombinationslås er nyttige til beskyttelse af dine penge eller ejendele, når du forlader dem i en skuffe eller skab. Mens flere mærker af kombinationslås leveres med en forudindstillet kombination, giver Dakine-lås dig mulighed for at indstille din kombination til tre tal, som kan være lettere for dig at huske. Desværre, hvis du mister instruktionerne til din Dakine-lås, kan du have problemer med at finde ud af, hvordan du bruger den.

Sådan sættes på NordicTrack T7 Si

Sådan sættes på NordicTrack T7 Si

Målet med Nordic Track T7 Si tredemølle er din træningstemperatur. Dette træningsudstyr giver dig et længere bælte, så du føler dig mere behagelig og tager længere gang eller løbende skridt. Du vil også opleve vinden i dit ansigt i form af en fan, der øger sin hastighed som din hastighed stiger.

Sådan træner du i et århundredes cykeltur

Sådan træner du i et århundredes cykeltur

Et århundredes cykeltur er en hundrede mils tur - normalt med fantastisk natur og sjov kammeratskab. For fuldt ud at nyde det og ikke have brændende lår, smertefulde skuldre og en sårestop de sidste 50 miles, her er træningstips for at få dig til form. Det indlysende: Har en anstændig cykel, en med mindst 12 gear - og 21 er endnu bedre.

SĂĄdan fejlfindes elliptiske problemer

SĂĄdan fejlfindes elliptiske problemer

Elliptiske maskiner, der ofte kaldes cross-trainers, er en populær stationær øvelsesmaskine, der simulerer løb og gå. I modsætning til løbebånd eller faktisk kører, giver en elliptisk maskine brugeren mulighed for at få en kardio træning uden kollision uden at lægge pres på knæ, ankler og andre led.

Sådan fejlfindes en tredemølle

Sådan fejlfindes en tredemølle

En Spirit tredemølle er en pladsbesparende (foldende) løbebånd. Den har en 20-tommer med 55-tommer løbende overflade, der drives af en 3,0 HP motor; det er i stand til hastigheder op til 12 mph. Det glider også til en hældning på op til 15 grader. På konsollen er der knapper til hastighed, afstand, kalorier og forudprogrammerede træningsprogrammer, herunder pulsstyringsprogrammer.

Sådan fejlfindes og repareres en tredemølle

Sådan fejlfindes og repareres en tredemølle

Investering i en tredemølle hjælper dig med at træne ud i dit eget hjem. Du kan se fjernsyn eller lytte til musik, mens du træner. Walking kun 30 minutter om dagen holder dit hjerte sundt, hjælper dig med at tabe dig, kontrollere diabetes, højt blodtryk og mere, ifølge Mayo Clinic. At holde din tredemølle i god form vil hjælpe den i mange år; alt det kræver er regelmæssig vedligeholdelse.

Sådan fejlfindes en tredemølle til sportscraft

Sådan fejlfindes en tredemølle til sportscraft

Sportcraft har fremstillet en bred vifte af tredive modeller til massemarketing hos Walmart og andre detailhandlere. Dette overblik fokuserer på tredie tredemølle Sportcraft model 7.0. Bemærk, at Sportcraft-modellerne 6.0, TX440 og TX550 er blevet tilbagekaldt af producenten. For mere information om denne tilbagekaldelse samt andre Sportcraft-modeller, se afsnittene Tips og Ressourcer nedenfor.

Del: