Løb og cykling

SĂĄdan indstilles kombinationen i en Schwinn Lock

SĂĄdan indstilles kombinationen i en Schwinn Lock

Schwinn er et firma, der skaber cykler, træningsudstyr og fitness tilbehør; Selskabet ejes af Dorel Industries. Et af de tilgængelige tilbehør til din Schwinn-cykel er en kombinationslås. Disse låse giver dig mulighed for at indstille din egen, firecifrede kombination. Dette sikrer din cykel på plads og kan hjælpe med at forhindre tyveri.

Sådan installeres Schwinn Justerbare træningshjul

Sådan installeres Schwinn Justerbare træningshjul

Træningshjul er en integreret del af undervisningen af ​​børn, hvordan man cykler. Schwinn justerbare træningshjul er designet til at vokse med dit barn. Da dit barn lærer at balancere og bedre styre en cykel, kan træningshjulene justeres for at tillade mindre afhængighed af balance. Med praksis kan Schwinn-justerbare træningshjul hjælpe dit barn med at lære at køre på sin cykel uden hjælp af træningshjul.

SĂĄdan installeres Shimano Sora Shifters

SĂĄdan installeres Shimano Sora Shifters

At lære at passe Shimano Sora shifters vil ikke kun spare penge, men vil give bedre forståelse af gear og bremsesystemer på racercykler. Sora shifters er Shimano's STI (Shimano Total Integration) shifters og er designet til brug sammen med andre Shimano komponenter. Check med en salgskonsulent på en cykelbutik, at Sora shifters er kompatible med dine eksisterende gear og bremsesystemer, hvis du er i tvivl.

SĂĄdan installeres BMX Bike Pegs

SĂĄdan installeres BMX Bike Pegs

Pegs er en fantastisk måde at tilføje nye tricks til dit BMX repertoire. Perfekt til båse og møller, kan pinde også bruges til at bære en passager på din cykel. Stifter kan installeres på bagsiden eller forakslen og kan installeres forholdsvis hurtigt med en håndfuld værktøj. Snart vil du være slibeskinner og udforske nye tricks.

SĂĄdan installeres Road Bicycle Bremser

SĂĄdan installeres Road Bicycle Bremser

Cykelbremser giver cyklisten mulighed for at styre og sænke cyklen. En typisk vejcykel bruger to separate bremser, en foran og en over det bageste dæk. Hver bremse er forbundet med en styrespindel på styret via et kabel. Road cykelbremser har et tykkelse design, hvorved to arme kommer sammen samtidigt for at tage fat i hjulet og sænke cyklen.

Sådan installeres gaffeltætninger på en XR250

Sådan installeres gaffeltætninger på en XR250

Olien i gaffel på din snavscykel er afgørende for korrekt funktion. For at gaffelen fungerer korrekt skal der altid være en konstant og meget specifik mængde olie i gaffelen. Over tid kan gaffel på din snavscykel begynde at lække olie. Hvis dette begynder at ske, vil du se en forskel i, hvordan din XR250 fungerer og håndterer.

SĂĄdan installeres cykelpedaler

SĂĄdan installeres cykelpedaler

Cykelpedaler fastgøres til dine krumtap med en bolttråd til hurtig installation eller fjernelse. For at forhindre, at pedalerne afskrues, mens du kører, er den venstre pedal på cykelens ikke-drevne side skruet omvendt. Du skal stramme den ved at dreje skruenøglen mod uret, den modsatte retning fra en normalt gevindskruet bolt.

SĂĄdan installeres Look Keo Pedals

SĂĄdan installeres Look Keo Pedals

Ved første øjekast forekommer et par cykelpedaler identiske. Hver Look Keo pedal indeholder en platform til foden og en aksel rundt om hvilken platformen roterer. En række gevind på spidsen af ​​hver pedal gør det muligt for pedalen at fastgøre til vevarmen. Lad dig ikke narre - en pedal har omvendte tråde, og installationen af ​​denne pedal adskiller sig lidt fra den anden pedal.

SĂĄdan installeres bremser pĂĄ en BMX cykel

SĂĄdan installeres bremser pĂĄ en BMX cykel

Bremserne på en BMX cykel sænker dig, når du går for hurtigt, en nyttig sikkerhedsfunktion på banen såvel som på skateparken. Men mange freestyle BMX-cykler leveres uden bremser installeret, og mange cykelproducenter kræver, at du selv monterer bremsesystemet, når du sætter cyklen sammen.

SĂĄdan koreograferer du en spinning rutine

SĂĄdan koreograferer du en spinning rutine

Choreografering af en udfordrende indendørs cykelklasse giver ikke kun motionere en god træning - men vil sandsynligvis holde dem tilbage for mere. For en engagerende klasse, inkorporere uptempo-musik med et stærkt slag, der hjælper eleverne med at genkende den hastighed, hvormed de skal pedalere. Varm op Start en indendørs cykel klasse med en 3- til 4 minutters opvarmningstur, der har ringe eller ingen modstand, og udføres med en kadence på 90 til 110 omdrejninger pr. Minut - eller antallet af gange, som en fuld pedal slagtilfælde er afsluttet om et minut, undertiden omtalt som omdrejningstal.

Sådan laver du dine egne cykelklistermærker

Sådan laver du dine egne cykelklistermærker

Med moderne teknologi behøver du ikke længere at bruge klistermærker, der sælges i butikker, til at dekorere din cykel. Ved hjælp af din computer og printer kan du udskrive dine egne klistermærker hjemme. Køb printerskiltark fra en kontorforretningsbutik, men sørg for at købe den slags, der er lavet til din type printer. Se efter billeder, du vil bruge til klistermærker.

Sådan løser du en gammel cykel

Sådan løser du en gammel cykel

Hvorfor købe en helt ny cykel, når den, der er begravet bag på din garage, er helt redde? Cykel restaurering kan gøre mere end spare dig penge; dette projekt er en sjov og nem måde at øve på at opretholde din cykel og kommer med det formål at få cyklen til at rulle selv. En god rengøring og smøring sammen med nogle få friske dele kan gøre din gamle cykeltur som ny igen.

Del: