Løb og cykling

Dele af en snavscykel

Dele af en snavscykel

Dirt-cykler er motorcykler, der er specielt designet til brug på snavs, sand og mudret grus terræn. De adskiller sig fra almindelige motorcykler, fordi deres dæk og jordfrit er optimeret til snavs i stedet for fortov. De er lettere end almindelige motorcykler, uden fairings eller overdådige ekstraudstyr, for at øge hastigheden og strømforsyningen på stier, og har ingen ekstra væsenkomfort såsom bløde sæder eller passagers ryglæn.

Hvordan løser jeg støj i en Nordic Track 990?

Hvordan løser jeg støj i en Nordic Track 990?

Uanset om du har en NordicTrack Autostrider 990 elliptisk træner eller en CXT 990 elliptisk træner, er der få ting mere irriterende, når du forsøger at udøve end en støjende maskine. Autostrider leveres med et lydsystem, som du kan tilslutte en cd- eller mp3-afspiller til, og CXT leveres med den populære iFit.

Hvordan man løfter håndtagene på en mongoose

Hvordan man løfter håndtagene på en mongoose

Mongoose producerer en række cykler til både bjerg- og bycykler. Et kritisk aspekt af enhver cykel er, at cyklen er korrekt monteret på rytteren og komfortabel. Håndtagene kan generelt hæves eller sænkes for at imødekomme forskellige ryttere. Mongoose-cykler er udstyret med et trådløst headset og stængel, som ikke kan hæves eller sænkes uden hjælp af ekstra dele.

Hvordan man opbygger en indvendig cykeltræner

Hvordan man opbygger en indvendig cykeltræner

Du behøver ikke længere at holde din cykel i garagen, når vinteren kommer. Du kan bruge din cykel til dit daglige træningsprogram hele året ved at dreje din konventionelle cykel til en indvendig cykeltræner. Dette er et sjovt gør-det-selv-projekt, der giver dig mulighed for at hoppe på din cykel uanset vejret. Mål længden på din cykel.

Hvordan man opbygger en cykelstativ

Hvordan man opbygger en cykelstativ

Med disse hurtige og nemme planer om at bygge et cykelstativ kan du skære træet, samle rammen og tilpasse parkeringspladser til alle dine cykler. Du bliver overrasket over, hvor enkle disse er, hvordan man opbygger et cykelstativplan er, og hvor nemt det er at opbygge et cykelstativ, som kan tilpasses til din families forskellige cykler.

Hvordan man opbygger en Ab Bælte

Hvordan man opbygger en Ab Bælte

Der er to typer af abdominal bælter. En type administrerer en elektrisk stimulus til dine abdominale muskler for at få dem til at indgå kontrakt og i teorien opbygge musklernes styrke i processen. Den anden type ab bælte er designet til at lægge ekstra pres på mavet under en træning, og dermed øge effektiviteten af ​​træningen på samme måde som en hånd placeret på maven gør sit-ups og crunches mere effektive.

Hvordan man opbygger en manuel løbebånd

Hvordan man opbygger en manuel løbebånd

Løb og jogging er grundlæggende kardiovaskulære øvelser, der hjælper med at forbedre dit helbred og øge din atletiske ydeevne og livskvalitet. Manuelle løbebånd giver et billigt alternativ til løbere og joggere, der ønsker at udøve uden at skulle udfordre trafik, bildamp og uvejr.

Hvordan man opbygger din egen inversionstabel

Hvordan man opbygger din egen inversionstabel

Inversion tabeller er en type træningsudstyr, der bruges til at forbedre en persons fleksibilitet. Gennem en række forskellige øvelser styrkes musklerne, og rygsøjlen er langstrakt og forbedrer kroppens overordnede fitnessniveau. Disse øvelser placerer kroppen i en omvendt position og bruger tyngdekraften til at justere kroppen.

Montagevejledning til en Schwinn-cykel

Montagevejledning til en Schwinn-cykel

Montering af en ny cykel kan være frustrerende eller udfordrende, men ved at følge klare trin og gøre det en sektion ad gangen kan du hurtigt og enkelt få din nye Schwinn-cykel på vej. Hold en ny cykel beskyttet og ud af elementerne og solen, hængende af jorden, hvis det er muligt. Skriv ned cykelens serienummer, og hold det altid låst, så det ikke bliver stjålet.

Sådan flytter du en tredemølle

Sådan flytter du en tredemølle

Godt gennemtænkte moderne design giver dig og en anden person mulighed for at flytte en tredemølle til et andet rum relativt nemt. Du bør stadig læse din brugervejledning og overholde grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger for at undgå skade. Ligegyldigt hvilken type løbebånd du bevæger dig, skal du altid sætte tredemøllehældningen til nul, fjerne sikkerhedsnøglen og derefter tage stikket ud af stikkontakten, inden du begynder bevægelsesprocessen.

Sådan indstilles hjulstørrelsen i en cykelcomputer

Sådan indstilles hjulstørrelsen i en cykelcomputer

Generelt kan du kigge på dit dæks sidevæg for at finde sin størrelse, svarer til dette nummer - normalt noget som 700 X 23 eller 26 X 2,0 - til en kode i din cykelcomputer's manual og følg disse instruktioner for at indtaste koden i computer. Computeren har brug for at kende dækstørrelsen, så den nøjagtigt kan omdanne dækomdrejninger til kørestatistikker, såsom mph eller kph og afstået distance.

SĂĄdan indstilles kombinationen pĂĄ en Burton-kabellĂĄs

SĂĄdan indstilles kombinationen pĂĄ en Burton-kabellĂĄs

Efter en dag med snowboarding, vil du måske sikre din bord udenfor, mens du går indendørs for at hvile. Tyvene målretter ofte på snowboards. Burton kabellås er designet til at sikre et snowboard næsten overalt, hvilket forhindrer tyveri. Låsen anvender en trescifret kombination for at sikre brættet, og brugeren kan åbne låsen ved at dreje opkaldene til kombinationens tal.

Del: