Little League Baseball Draft Rules

Little League Baseball Draft Rules

Little League Baseball, af de mest kendte ungdoms sportsorganisationer i USA, bruger et udkast til at bestemme holdene for det meste af dets liga-spil. Trænere foretager valg fra en pulje af tilgængelige spillere. For at strømline og regulere Little League-udkast indeholder den internationale organisation udkast til regler i sine årlige officielle regler og spilleregler. Alle Little League-organisationer skal følge de offentliggjorte regler om udarbejdelse af spillere. Reglerne giver dog betydelige muligheder for individuelle ligaer til at udvikle deres egne udkast til regler.

Generelle regler

Ligaspilleragenten er ansvarlig for at forsyne trænerne med en liste over alle tilgængelige spillere. Listen skal indeholde navn og alder for hver spiller. En liga-embedsmand bestemmer udkastet til ordre, og trænerne vender sig om og vælger at spille fra listen over tilgængelige spillere. Spillere har ikke lov til at vælge spillere, der ikke er på listen over tilgængelige spillere. Lokale liga bestyrelser har lov til at begrænse den tid, hver leder er angivet til udvælgelse af en spiller. Little League regler gør også træneres børn tilgængelige for andre trænere efter et forudbestemt udkast. Derfor skal trænere udarbejde deres egne børn i den forudbestemte runde for at sikre, at deres børn spiller for deres eget hold. Når forældre ønsker flere børn at spille for samme hold, skal de stille denne anmodning til ligaen mindst 48 timer før udkastet. Når en leder udarbejder en søskende, beholder han ret til at udarbejde den anden søskende på sin næste tur. Hvis han ikke gør det, bliver søsken tilgængelig for andre ledere.

Pre-Draft Tryouts

Forud for udarbejdelse skal spillerne deltage i en af ​​flere forsøgssessioner. Under disse sessioner er spillerne nummereret og organiseret. Numrene og navne er til rådighed for ledere og trænere i møde. Trænere og ledere bruger rosters til at registrere evaluering af spillere. Evalueringerne kan bruges af busser under udarbejdelsen.

Division Selection

Liga-spillerens agent bestemmer divisionen hvor hver spiller er placeret til udformning. Agenten gør bestemmelsen baseret på barnets alder og barnets færdighedsniveau, som bestemt af scoringer fra tryouts. Generelt består juniorafdelingen af ​​børn i aldersgruppen 13-14, og seniorafdelingen består af børn i alderen 15-16 år. Ligaer har dog mulighed for at flytte nogle eller alle 14-årige spillere til Senior Division. Divisionen Big League består af spillere 17-18 år, men ligaer kan omfatte 16-årige spillere i division Big League. Spillere skal spille i den division, hvor de er udarbejdet.

handel

Ledere har lov til at handle udkastede spillere op til 14 dage efter det første planlagte spil. Spilleren agent skal håndtere handlerne. Ledere har kun lov til at handle en spiller for en anden spiller. Handler med fremtidige udkast til valg er ikke tilladt. Alle handler skal være af begrundede grunde og skal godkendes af den lokale liga bestyrelse.

Del:
Kommentarer