Little League Baseball All Star Selection Rules

Little League Baseball All Star Selection Rules

All-Star-spillet i lille liga-baseball giver nogle af de bedste spillere i ligaen en chance for at spille endnu et spil i løbet af deres lille liga sæson. Spillere bør vælges ud fra færdighedsniveau. Dette er en mulighed for små liga baseball spillere at spille på samme hold med andre spillere, at de måske spiller med eller imod i high school ligaer, når de bliver ældre. Det giver dem også mulighed for at sammenligne deres færdigheder med andre højtuddannede unge spillere.

Teamvalg

En måde at vælge All-Star-holdet på er at have hvert hold tildelt et bestemt antal slots på All Star-teamet. Coachpersonalet i hvert hold skal derefter vælge spillerne. Han kan bruge en af ​​flere forskellige metoder: Vælg spillerne selv eller lad hans assistent trænere eller forældre deltage i holdets spil for at stemme for All Stars fra holdet.

Statistik

Indstil minimale statistikker for spillere for at kvalificere sig til All-Star-holdet. Ligaen skal fastlægge kvalifikationer inden sæsonen begynder. For eksempel gør spillere med et batting gennemsnit over.400 All-Star-holdet. En anden måde at kvalificere sig til holdet kunne være ved at ramme en vis mængde hjemmebane eller aflevere RBI's. For pitchers kan kvalifikationerne indstilles baseret på sejre eller strejke i løbet af sæsonen.

Færdigheder Konkurrence

Har en kompetence konkurrence for alle spillere i ligaen i slutningen af ​​sæsonen. Dette vil give alle spillere og trænere mulighed for at møde hinanden og se alle spillere i ligaen. Har konkurrencer for hvem der kan få flest hits ud af 10 pladser, hvem kan fange de mest flyvebold, hurtigste spiller og den spiller der kan kaste bolden længst. Disse er blot et par forslag til konkurrencer, andre kan medtages. Vælg de tre til fire spillere i hver af de færdigheder, der er konkurrencedygtige. Hvis dette ikke giver dig nok spillere til to hold med 9 til 12 spillere, skal du vælge de fem bedste spillere fra hver kompetencekonkurrence.

Coaches 'Stemmer

I stedet for at have trænere stemte for spillere på deres eget hold, beder trænerne om at nominere spillere fra andre hold til All-Star-spillet. Giv hver træner et bestemt antal invitationer og bede ham om at vende dem ind i slutningen af ​​sæsonen. Spillerne med flest stemmer i ligaen inviteres til at spille på All-Star-holdet. Toogtyve til 26 spillere skal vælges, så hvert hold har en komplet roster på ni spillere samt udskiftninger, hvis spillerne bliver trætte eller skadede.

Del:
Kommentarer