Liste over udstyr, der bruges til at spille volleyball

Liste over udstyr, der bruges til at spille volleyball

Volleyball kan spilles på en indendørs domstol eller på stranden, på sand, og ingen kræver meget udstyr. Det grundlæggende udstyr er simpelt: et net, to poler og en bold. Der er dog flere valgmuligheder og muligheder, plus ekstra sikkerhedsudstyr. Det rigtige valg i udstyr og gear kan gøre volleyballkampen mere fornøjelig og sikker.

Court Equipment

Det grundlæggende retsudstyr er et net, der er knyttet til to poler eller standarder. Nettet måler 3 fod ved 32 fod og er lavet af bomuld eller syntetiske materialer. For mænds eller co-ed-kampe er netets højde 7 fod 11 og 5/8 tommer og for kvinders kampe er den 7 fod 4 og 1/8 tommer. Yderligere ret udstyr består af polstring til standarderne og en glasfiber antenne fastgjort til hver side af nettet. Antennerne hjælper med at afgøre, om bolden er blevet ramt udenfor domstolens grænser.

bolde

Volleyballs kommer i mange farver og størrelser, er lavet med forskellige materialer og er designet til enten indendørs eller udendørs leg. Volleyballen er 25 til 27 inches i omkreds, skal veje 9 til 10 oz. og er oppustet til 4,26 til 4,61 psi. En indendørs volleyball har paneler med glatte sømme og ingen synlige sømme, mens en udendørs volleyball har synlige syninger. Indendørs volleyball vejer lidt mindre end en udendørs volleyball, fordi der ikke er nogen vind at kæmpe med på en indendørs domstol. Volleyboller til ungdomsmatche er mindre end standarden.

Sko

Volleyball-specifikke sko har en gummi sål. Denne type sål giver meget mere trækkraft end en almindelig sportssko eller cross-trainer. Volleyballsko er også lavet til at understøtte spillerens laterale bevægelse. Forsiden af ​​skoen har ekstra polstring og polstring for at hjælpe med at absorbere noget af det chok, der er skabt ved spring og landing. Beachvolleyball spillere kan komme væk uden sko, at spille barfodet.

Beskyttelsesudstyr

Konkurrencedygtige indendørs volleyballspillere dømmer altid for bolde for at holde dem i spil. For at beskytte deres knæ mod gulvforbrændinger bærer de knæpuder. Der er to grundlæggende stilarter, boblen stil og den flade stil. Boblen stil giver mere polstring foran knæet, direkte på knæet; Det er dog mere omfangsrige end den flade stil. Den flade stil har måske ikke så meget polstring, men det giver mulighed for fri bevægelse. Der er flere muligheder i størrelse og ærme længde.

Del:
Kommentarer