Liste over modstandsdygtige stivelsesholdige fødevarer

Liste over modstandsdygtige stivelsesholdige fødevarer

Diet Bites definerer resistent stivelse som en "stivelse, der går ufordøjet af kroppen." Modstandsdygtige stivelser antages at hjælpe til vedligeholdelse af blodsukkerniveauer, fordøjelsesstyring, samt opretholdelse af tarmernes regelmæssighed og vægttab. Modstandsdygtige stivelser kan være gavnlige for den samlede menneskelige kost, når de fremstilles ordentligt og konsumeres dagligt.

Modstandsdygtige Stivelse Fødevarer Liste

Bananer, majs, kartofler, yams, pasta, perle Byg, fuldkornsbrød, marinebønner, havregryn, linser og brun ris er nogle af de fælles resistente stivelsesholdige fødevarer anbefalet af Diet Bites. Marinebønner har den højeste resistente stivelse på 9,8 gram (pr. 1/2 kop). Bananer er næsthøjeste på 4,7 gram (1 medium); yams på 4,0 gram (pr 1/2 kop) og kartofler på 3 gram (pr 1/2 kop). Hele kornbrød og havregryn har den laveste resistente startch, 0,5 gram til brød og 0,7 gram til havregryn.

Fordele ved resistente stivelser

Ifølge Forebyggelse er "Resistent stivelse en type kostfiber, der naturligt findes i mange kulhydratrige fødevarer... Det får navnet, fordi det modstår fordøjelsen i kroppen, og selvom det gælder for mange typer fibre, gør det resistent Stivelse så specielt er den kraftige indvirkning det har på vægttab og helbred. "

Modstandsdygtige stivelser fordøjes ikke, selv om de rejser gennem fordøjelseskanalen - direkte til den store intensitet. Det er deres manglende fordøjelse, der gør resistente stivelser mest effektive. Da fedt og olie fra almindelig stivelse fordeles over hele kroppen, er resistente stivelser ikke, og dermed elimineres kroppen meget hurtigere. I henhold til Forebyggelse er resistente stivelser naturlige fedtbrændere, der yderligere øger mætheden og mindsker sulten. "Modstandsdygtig stivelse er voluminøs, så det tager plads i dit fordøjelsessystem. Og fordi du ikke kan fordøje eller absorbere det, kommer stivelsen aldrig ind i blodbanen. Det betyder, at det omgår de fleste kulhydraters skæbne, som bliver suget væk som krop fedt "informerer forebyggelse.

Butyrat, et enzym skabt af resistent stivelse menes at opdrage tyktarmen og derved bidrage til forebyggelsen af ​​tyktarmskræft, forebyggende tilstande. Det giver også pH-balance i tarmene, hvilket øger immunsystemet, yderligere nedbrydning af frie radikaler.

Anbefalet indtagelse

Ifølge Diet Bites påvirker metoden, hvor fødevarer fremstilles, faktisk mængden af ​​resistent stivelse, som findes i særlig fødevarekilder. Fra 2010 er der ikke anbefalet mængde resistent stivelse til forbrug, selvom forebyggelse antyder 4 gram resistent stivelse dagligt, spist køligt eller ved stuetemperatur. Kaldt kartoffelsalat og kartoffelsuppe og frosne bananer er et par af de mange anbefalede opskrifter, der tilbydes online via Prevention.Com.

Mulige ulemper

Ifølge Ernæring og Metabolisme er "lille kendt om virkningen af ​​RS på fedtstofskifte." Men i nyere undersøgelser udført af BioMed Central, LTD, som ifølge Ernæring og Metabolisme, "udskiftning af 5,4 procent af den totale kost kulhydrat med RS signifikant øget postprandial lipid oxidation og derfor kunne reducere fedt ophobning på lang sigt."

Til dato er der ingen specifikke ulemper ved en RS-diæt. Samlet set kan inkorporering af resistente stivelser i ens kost minimere akkumulering af fedt.

Del:
Kommentarer