Liste over mest fedtende fødevarer

Liste over mest fedtende fødevarer

Det er svært at opregne de mest opfedte fødevarer, fordi mange fødevarer, der ikke er opfedning, bliver sådan på den måde, du forbereder dem. Der er imidlertid nogle generelle retningslinjer for at huske, når du køber eller bestiller mad. Der er visse typer fødevarer, der ikke synes at være opfedning, men er faktisk fulde af fedt og kalorier. Og der er nogle fødevarer, der er højt i kalorier, men fulde af "godt fedt", som reducerer kolesterol. Vær opmærksom på de snigende gødningsmadvarer, når du vælger hvad du spiser, og du vil drastisk reducere dit fedtindtag.

Avocado

Selvom avocado er en frugt, er den høj i kalorier og fedt; der er 276 kalorier og 27,6 gram fedt i en medium avocado. Avocado indeholder dog ikke det skadelige mættede fedt, som andre foderstoffer indeholder. I stedet er avocado fuld af umættet fedt, også kaldet "godt fedt", som hjælper med at reducere kolesterol. Andre fødevarer på den gode fedtliste er nødder og olivenolie.

Usunde grøntsager

Det er almindeligt kendt, at grøntsager er sunde fødevarer. Men nogle grøntsager er ikke altid det sundeste valg, hvis de er tilberedt på en usund måde. Fryste grøntsager, grøntsager tilberedt i smør og salt, eller grøntsager tilberedt med usunde påfyldninger er ofte fyldt med skjult fedt og kalorier. For eksempel indeholder Boston Market's dampede broccoli med hollandaise sauce 90 kalorier og 6 gram fedt, i modsætning til deres almindelig dampede broccoli, som indeholder 30 kalorier og 0 gram fedt. Vælg dine grøntsager omhyggeligt, fordi den ekstra fedt og kalorierne giver op.

mayonnaise

Mayonnaise er et snigende fedt, som mange mennesker ikke engang overvejer, når de vælger deres måltider. Imidlertid kan slathering på mayonnaise føje til fedtindholdet i din kost betydeligt. Mayonnaise er udelukkende fremstillet af olie og æggehvider og indeholder et overraskende antal fedtstoffer. For eksempel tilføjer majonesen på Whopper sandwich på Burger King yderligere 27 gram fedt og 150 kalorier.

Fried Foods

Stegte fødevarer er ekstremt opfedning, fordi de er dybstegte i vegetabilsk olie, en af ​​de mest gødningsstoffer der er. Fried mad såsom fransk pommes frites, løg ringe, stegte courgetter og kartoffel chips tilføje en masse ekstra fedt til din kost. For eksempel er en fælles side på McDonald's en lille ordre af pommes frites, som kan virke som et rimeligt valg; Denne vare tilføjer dog yderligere 11 gram fedt og 230 kalorier til dit måltid.

Creme-baserede Supper

Selvom suppe kan virke som et nærende valg, fordi det er et let måltid, der ofte er fyldt med grøntsager, tilføjer cremebaserede supper en stor mængde fedt, som du måske ikke er opmærksom på. Klare, bouillonbaserede supper er meget lavere i fedt og et sundere valg. For eksempel indeholder en 12 ounce servering af Panera Brøds broccoli og cheddar suppe 290 kalorier og 16 gram fedt i forhold til Panera Brøds kylling noodle suppe, som indeholder 110 kalorier og 4 gram fedt.

Del:
Kommentarer