Liste over ikke-sure frugter og grøntsager

Liste over ikke-sure frugter og grøntsager

De fleste fødevarer er enten sure eller alkaliske. I "The Acid-Alkaline Diet for Optimal Health" siger Dr. Christopher Vasey, at mange af nutidens sundhedsproblemer skyldes en diæt, der er for sur. Det normale pH-niveau for folks kroppe er lidt alkalisk (7,35 til 7,45), og fordi diæt spiller en afgørende rolle for at opretholde en sund pH-balance, vil forbruget af masser af alkalisk dannende fødevarer hjælpe med at opretholde et godt helbred.

Friske frugter

Alkaliske kostvaner lægger stor vægt på frisk frugt og grøntsager. Kosten skal bestå af 80 procent alkaliserende fødevarer, ifølge Heart Spring, og masser af vand. Om en fødevare er sur eller alkalisk dannelse, har intet at gøre med pH i selve fødevaren. Citroner er meget sure, men er også alkaliske dannende, fordi de, når de fordøjes, producerer et slutprodukt, der er meget alkalisk. De fleste friske frugter er lidt sure og bør spises i moderation. Bananer, ifølge Heart Spring, er den eneste basiske friske frugt, og banan smoothies er meget alkaliske dannende.

Tørrede frugter

Tørret frugt har tendens til at være mere alkalisk dannende med rosiner, bananer, datoer og naturligt tørrede abrikoser er gode valg. Tørrede frugter, der skal undgås, omfatter svovlbehandlede abrikoser, da de er meget sure.

grøntsager

De fleste grøntsager er alkalisk dannende med kun få betragtes sure. De, der har en tendens til at være syreformende, omfatter aubergine og syltede grøntsager. Ifølge Wellness er rågrønsager et godt valg, fordi de generelt er basiske i kroppen og indeholder også mange vitaminer og mineraler. Kartofler, spinat, broccoli, grønkål, søde kartofler, peberfrugter, courgetter og squash er alle basale grøntsager.

Friske grøntsagssaft og grøntsaft fremstillet af græs, som hvedegræs, er meget alkaliske. Wellness anbefaler at tygge din frugt og grøntsager godt inden du slukker for at stimulere produktionen af ​​spyt, hvilket er en meget alkalisk væske.

Del:
Kommentarer